astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2022.12.05. 08:00
Heti horoszkóp 2022. december 5-11.: Nagyon feszült hét várható, de hétvégén minden felragyog
Ez a hét finoman szólva sem tűnik egyszerűnek. Nagyon sok változás lesz az égen, s akkor még nem beszéltünk a teliholdról, illetve a Mars és a Nap szembenállásáról. A higgadtság a kulcsa, hogy elkerülhessük a feszültségeket, a vitás helyzeteket. Hétvégére viszont felragyog minden…

A horoszkópodon kívül Európa legnagyobb templomi betlehemére is kiváncsi vagy?

 

Kos heti horoszkóp

Veszélyt jelez a csütörtöki telihold, amit még a Nap-Mars szembenállás is nehezít. Elsősorban a közlekedésben, másodsorban a kommunikációban kell óvatosnak lenned. Kerülj minden fajta konfrontációt! Inkább legyél előzékeny! Kedden a Merkúr, szombaton a Vénusz lép a Bakba, ami a karriered szempontjából kedvező változás. A hétvégéd szokatlanul szentimentálisnak ígérkezik. Több lesz az érzelgősség, mint általában…

Bika heti horoszkóp

A csütörtöki telihold, és a Nap-Mars szembenállás léket üthet a pénztárcádon. Nagyon figyelj rá, hogy mire adsz ki pénzt a következő napokban! Most semmilyen extra kiadás nem fér bele a büdzsédbe. Közben jó hír, hogy kedden a Merkúr, szombaton a Vénusz lép a Bakba. Ezek segítenek, hogy fegyelmezett maradj. Hétvégén utazni szeretnél, ha teheted, mindenképpen menj el! Ha nem, akkor legalább kezdd el megtervezni az utadat!

Ikrek heti horoszkóp

Nem lesz könnyű elkerülnöd egy vitát a csütörtöki telihold és a Nap-Mars szembenállás szerint. Ez a nehézség még másnap is fennáll. Tegyél meg mindent, hogy ne fajuljanak el a dolgok! Lehet, hogy neked van igazad, de ezt ne most akard érvényre juttatni! Később visszatérhetsz a témára. Hétvégén a pénzedet fogod számolni. Nem árt új költségvetést készítened év végéig.

Rák heti horoszkóp

Kedden a Merkúr, szombaton a Vénusz lép a Bakba, ami számodra érdekes, de tőled nagyon különböző stílusú emberekkel való találkozást mutat. Ez hol izgalmas, hol frusztráló lesz. Ítélkezés nélkül, nyitottan hallgasd őket! Semmiképp se hidd, hogy bárki bántani akarna! Sajnos ebbe a hibába eshetsz pénteken és vasárnap bolygó szembenállások szerint. Fő ok az szenzibilitásod lehet…

Oroszlán heti horoszkóp

Ez egy jó hét lesz, ha nem bonyolódsz bele olyan nézeteltérésekbe, amihez nincs közvetlen kapcsolódásod. Biztosan egyik vagy mindkét fél szeretné, ha véleményt nyilvánítanál, de most jobban jársz, ha semleges maradsz. A pártatlanság a bölcsesség útja. Akkor is, ha ez most nehéz. A hétvégéd akkor lesz igazán szép, ha lustálkodsz, időt adsz magadnak, és ráhangolódsz a karácsonyra.

Szűz heti horoszkóp

A csütörtöki telihold és ezzel együtt a Nap-Mars szembenállás olyan konfliktust szimbolizál, ami benned zajlik. Kiváltója munkahelyi perpatvar lehet. Ennek van bőven előzménye. Tuti, hogy sokat őrlődtél már, de nem szabad sértettségből reagálnod és/vagy döntened. Várj kicsit még! A hétvégét a hobbiddal kellene töltened. Ha még nincs ilyen, akkor keress magadnak! Fel fog tölteni…

Mérleg heti horoszkóp

Már hétfőtől érzékeled azt a feszültséget, amit majd a csütörtöki telihold és Nap-Mars szembenállás mutat. Egyre nyűgösebbé válhatsz, és kimondottan elkeserít, hogy nem tudsz tervezni. Mintha elvesztetted volna a fonalat. A napok telnek anélkül, hogy irányíthatnád. Engedd meg! Hamarosan jóra fordulnak a dolgaid. Hétvégén határozottabb és ezáltal elégedettebb leszel…

Skorpió heti horoszkóp

Még mindig a pénz beosztásával küzdesz. Szó szerint küzdesz, harcolsz, amit a Mars, a harc istenéről elnevezett bolygó is mutat. Ez már augusztus vége óta tart, és jövő március végéig tart. Szóval nem új keletű és nem rövid lejáratú kihívásról van szó. Az év végi ünnepek közeledése kritikussá teszi a témát. Szerencsére csodás hétvégét ígérnek neked az égi folyamatok.

Nyilas heti horoszkóp

Úgy közlekedj és kommunikálj, mintha hímes tojásokon járnál! Ugyanis könnyen megbánthatsz bárkit a csütörtöki telihold és a Nap-Mars szembenállás szerint. Hiába van igazad, a kapcsolat értékesebb. Ne áldozz be egy értékes, fontos kapcsolatot! Ráérsz később érvényesíteni az igazadat. Hétvégén rádöbbensz, még mennyi mindent kell venned karácsonyra. Kezdd el beszerezni!

Bak heti horoszkóp

Tudj róla, hogy kedden a Merkúr, szombaton a Vénusz lép a Bakba! Előbbitől megered a nyelved és érthetőbben, követhetőbben beszélsz, utóbbitól szebbnek látod magad, a jelenedet és a jövődet is. Ez december elején igazi égi ajándék. Hétvégén magánéletet kellene élned. Hagyd a munkát! Menj ki a pároddal, vagy egy szívedhez közel álló emberrel egy hangulatos karácsonyi vásárba!

Vízöntő heti horoszkóp

Lassan és vontatottan indul ez a heted. Teszed a dolgod, de nem sok értelmét látod. Ne aggódj! Felgyorsulnak az események szerdától. Csütörtökön négy fontos fényszög felkavarja az álló vizet, és te kapkodhatod a fejedet. Bölcsen tennéd, ha nem állnál vitatkozni gyerekkel és/vagy gyerekes felnőttekkel. A hétvégéd az egészséged megőrzéséről szóljon: egyél, igyál vitamindús ételeket, italokat!

Halak heti horoszkóp

Ijesztő lesz az a vehemencia, amit a csütörtöki telihold és a Nap-Mars szembenállás mutat. A fejed fölött olyan heves vita zajlik, amibe tilos belefolynod. Nem csak azért, mert megsérülnél (nem fizikailag, hanem az érdekeid), hanem azért is, mert nem vagy közvetlen érintett. Szóval totál felesleges lenne. Csodás hétvégéd lesz megható gesztusokkal, könnyekkel, kedves emberekkel… Erre gondolj hét közben.

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva