astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2022.11.21. 08:00
Heti horoszkóp 2022. november 21-27.: Különleges első adventi vasárnap
Nagyon meghökkentő lehet, hogy már alig több mint egyetlen hónap van csak hátra az évből. S bizony ezen a hétvégén kezdődik az adventi időszak, vasárnap már az első gyertyákat gyújtjuk meg a koszorúkon. Eljött tehát a várakozás, a karácsonyi készülődés időszaka. S mindent jelez még a heti horoszkóp? Íme!

A horoszkópodon kívül Európa legnagyobb templomi betlehemére is kiváncsi vagy?

 

Kos heti horoszkóp

Ez a hét az előzőnél is nyirkosabbnak és csapadékosabbnak ígérkezik, amit a vizes jegyekben járó bolygók jeleznek: Skorpió Nap és Hold, Halak Jupiter és Neptunusz. Számodra jó hír, hogy a Nap kedden reggel átlép a tüzes Nyilasba, és szerdán éjjel újhold lesz a Nyilasban. Ettől felélénkülsz. Hétvégén ne felejtsd el, hogy vasárnap kell az első gyertyát gyújtani az adventi koszorún…

Bika heti horoszkóp

Minden azon múlik, mennyire mész bele adok-kapokba. Ezen a héten lesznek vitás helyzetek, amelyek ürügyet szolgáltatnak összezördülésre. Amennyiben ezeket kikerülöd, megúszol felesleges feszültséget. Egyszerű a dolgod: ne reagálj! Persze könnyű ezt mondani, megtenni jóval nehezebb. November utolsó hétvégéjén kitűnő, békés hangulatban leszel. A Bak Hold neked kedvez.

Ikrek heti horoszkóp

A hét során olyan emberekkel találkozhatsz, akik meg vannak győződve a saját igazukról, és ezt lármásan képviselik. Gondold át, érdemes-e nekik ellent mondani! A bolygók szerint nem most kellene vitába bonyolódnod. Szerencsére lesznek olyanok is, akiktől tanulhatsz az életről és önmagadról egyaránt. Hétvégén a Bak Hold azt tanácsolja, lassulj le, csendesedj el.

Rák heti horoszkóp

Hétfőn és szerdán szuper fényszögek segítenek neked, ha nagyobb kihívás előtt állsz. Időzítsd ide a komolyabb ügyeidet! Ezzel párhuzamosan a munkádban jöhetnek új emberek, eszközök. Ezek segítségével eredményesebben haladhatsz. Használd őket! A hétvége szóljon a szerelemről, a párkapcsolatról! Akkor is, ha már van párod, és akkor is, ha még keresed…

Oroszlán heti horoszkóp

Hetek óta erre vártál: kedden reggel a lép be a Nap a Nyilasba. Neked ez inspirációt és optimizmust hoz. A szerda éjjeli újhold pedig új ötleteket. Sziporkázni fogsz még csütörtökön is. Csillagszóró szerűen pattognak a jobbnál jobb kreatív tervek. Ezeket rögzítened kellene, nehogy eltűnjenek! November utolsó hétvégéje, advent első vasárnapja: most kell az első gyertyát gyújtani.

Szűz heti horoszkóp

Kedden a Nyilasba lépő Hold és a szerdai újhold ingatlan ügyeidet átsegítheti a holtponton. Új lendületet kapsz, miközben ez elvon a karriered építésétől. Jól tennéd, ha nem hanyagolnád el a munkádat és a jövőd tervezését sem. Érthető, ha békés családi fészekre vágysz, de ez nem zárja ki, hogy haladj a célod felé. Hétvégén kiegyensúlyozott leszel. Senki és semmi nem tud kibillenteni.

Mérleg heti horoszkóp

A tanulás nem ér véget akkor, amikor kiszállsz az iskolapadból. Erre hívja fel a figyelmedet a Nyilasba lépő Nap és a Nyilas újhold. Még csütörtökön is lesz két bolygó együttállás, ami arra ösztönöz, hogy keress képzést. Semmi sem kötelező, elég, ha nyitott maradsz. November utolsó hétvégjén szíved szerint bekuckóznál, és adventi koszorút készítenél. Tedd ezt!

Skorpió heti horoszkóp

Nagyszerű konstellációval indul a heted. A jó érzés elkísér egész héten, ha a figyelmedet a kedvező folyamatokra tereled. Ez nem lesz egyszerű, mert számtalan szituáció felbosszanthat, és bosszankodásra hajlamosíthat. Ilyen a pénz, ami nem úgy jön be, ahogy szeretnéd. Ettől még vidám lehet a hétvégéd. Csinálj saját kezűleg adventi koszorút, vasárnap gyújtsd meg az első gyertyát!

Nyilas heti horoszkóp

Örülhetsz, mert kedden reggel a Nap belép a Nyilasba, és másnap éjjel újhold lesz. Ez új lendületet hoz neked, és visszaadja az életkedvedet. Ráadásul jön a születésnapod, ami remek alkalom arra, hogy megállj és megnézd, merre tart az életed. Semmiképp se mulaszd el! Pénteken ne menj bele egyetlen vitába se! Hétvégén számolj! Készíts költségvetést év végéig!

Bak heti horoszkóp

Amennyiben hétfőn kitérsz egy nyafogó, panaszkodó ember által gerjesztett szituáció elől, elégedett lehetsz magaddal. Ő már többször kihozott a sodrodból. Tegyél meg mindent, hogy most ne sikerüljön neki! A folytatás sem lesz kihívásmentes: olyan tervekért kellene lelkesedned, amivel nem értesz egyet. Otthon és a munkahelyeden is. Hétvégén higgadj le, és gondold át!

Vízöntő heti horoszkóp

A Nyilasba lépő Nap és a Nyilas újhold arra világít rá, hogy vannak barátaid, szövetségeseid és drukkereid. Ők jót akarnak neked, és segítenek, ha kéred. Nem szabad olyan büszkének lenned, hogy ezt nem veszed igénybe. Sokszor már maga a tudat, hogy ők vannak, is erőt ad neked. November utolsó hétvégéjén engedd, hogy advent szellem átjárjon! Vasárnap gyújtsd meg az első gyertyát!

Halak heti horoszkóp

A munkádban új feladatok várnak rád. Elsőre lehetetlen küldetésnek tűnik. Bízz jobban magadban, és szólj, ha segítségre van szükséged! A főnököd szívesen rendelkezésedre bocsát új erőforrásokat, ha kéred. Persze felmerülhet benned a kérdés, miért nem teszi ezt automatikusan. De ezzel ne vesztegesd az idődet! A hétvégéd akkor lesz remek, ha élsz a hobbidnak.

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva