astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.04.10. 10:00
Heti horoszkóp 2023. április 10-16.: Izgalmas változásokat jeleznek a bolygók
Ünneppel kezdődik a hét, amely azért különleges nap, mert nem lesz fényszög az égen. Mindez azt jelenti, hogy szabadon dönthetünk, mivel és hogyan töltjük a húsvét hétfőt. Vénusz, a kisszerencse, a szerelem és szépség bolygója jegyet vált, és az Ikrekbe lépve izgalmas lehetőségeket hoz mindenkinek…

Kos heti horoszkóp

Húsvét hétfőn nem lesz fényszög az égen, ami azt jelenti, hogy szabad kezet kapsz, vagyis azt hozol ki ebből a napból, amit akarsz. Alakítsd a napodat, hogy utólag mosolyogva emlékezz vissza rá! Szerdán a Kosban együttálló Nap és Jupiter feltüzel téged. Vigyázz, ne ess semmilyen értelemben túlzásba! Hétvégén a vasárnap annyira vizesnek ígérkezik, hogy érdemes lenne fürdőbe, szaunába menned.

Bika heti horoszkóp

A húsvét hétfővel induló héten kedden már nem lesz felhőtlen a napod mert bolygód, a Vénusz kilép a Bikából. Úgy érezheted magadat, mint akitől elvettek valamit. Nem kell aggódnod: az élet hamarosan kárpótol. Szerdán és csütörtökön lesznek szuper fényszögek az égen, amelyek sikert ígérnek neked. A hétvégéd felemásnak látszik: nem lesz könnyű tervezned. Maradj nyitott és rugalmas!

Ikrek heti horoszkóp

Jól indul a heted, s nemcsak a hétfői munkaszüneti nap miatt. Hanem azért is, mert kedden Vénusz, a kis szerencse, szépség és szeretet bolygója belép az Ikrekbe. Innentől kicsit szerencsésebbnek, szebbnek és szerethetőbbnek érzed magad. Az önbizalmad helyére kerül, ami jobb lehetőségeket hoz neked. Pénteken és szombaton elemedben leszel, de vasárnap újra rád törhet a fáradtság…

Rák heti horoszkóp

A húsvét meglehetősen fárasztó volt. Jó lenne, ha a hétfőt pihenésre szánnád. Keddtől indul a munka, ahol helyt kell állnod. Szerdán olyan kellemetlen kritikát kaphatsz, amitől egy darabig egy irányba forogsz. Sértődés helyett vizsgáld meg az igazságtartalmát! Lehet, hogy munkahelyet kellene váltanod? Ne siess! Hétvégén menj ki a természetbe, ott higgadtabban tudsz mérlegelni.

Oroszlán heti horoszkóp

Imádni fogod a hétfőt. Nem a locsolók miatt, hanem azért, mert a Nyilas Hold fellelkesít. Ráadásul nem lesz fényszög az égen, ami azt jelenti, hogy szabad kezet kapsz. Vagyis azt hozol ki ebből a napból, amit akarsz. Alakítsd úgy a napodat, hogy utólag vidáman emlékezz vissza rá! Hétvégén szerelmes hangulatban leszel. Éld meg a szeretve lenni csodáját!

Szűz heti horoszkóp

Furcsa helyzet elé állít az élet ezen a héten. A húsvét utáni első munkanapon a Vénusz jegyváltása azt sejteti, hogy dupla munkát kapsz, vagy párhuzamosan két pozíciót kell betöltened. Ez kisebb pánikkal tölthet el. Szerencsére szerdán és csütörtökön is lesznek szuper fényszögek, amelyek segítenek a megoldás megtalálásában. Hétvégén kalandok és meglepetések várnak rád…

Mérleg heti horoszkóp

Hétfőn fogadd a locsolókat kedved szerint. De azt is megteheted, hogy elbújsz előlük. Töltődj fel, mert kihívások várnak rád a folytatásban. Kedden bolygód, a Vénusz jegyváltása lelkesítően hat rád, ám szerdán együttáll a Kosban a Jupiter és a Nap, amely agresszív ember megjelenését szimbolizálja. Ő olyan szuggesztív erejű, aminek nem lehet ellenállni. Hétvégén lesz időd kitalálni, hogy mit kezdj vele.

Skorpió heti horoszkóp

Hétfőn még élvezd ki a hosszú hétvége utolsó napját! Kedden vagy utána valaki kilép az életedből. Mivel fontos személy volt, űrt hagy maga után. Ettől kissé gyászos lesz a hangulatod. Csak vasárnap mutatnak enyhülést, gyógyulást a bolygók. Tanácsos lenne, ha megengednéd magadnak a sírást. Ez egyfajta terápia. Majd igyál sok folyadékot, de semmi alkoholt!

Nyilas heti horoszkóp

A húsvét hétfő szokatlanul csendesnek ígérkezik. Kivéve, ha te szervezel valami bulit. Tőled függ, mire vágysz. Kedden Vénusz jegyet vált, és egy olyan ember léphet az életedbe, akit vonzónak tartasz. Ha van párod, igyekezz, hogy ne legyen oka féltékenykedni! Ha nincs még társad, akkor lehet, hogy ő lesz az. Hétvégén ki kellene szellőztetned a fejedet, hogy józanul tudj dönteni…

Bak heti horoszkóp

Ritkaság, hogy egy teljes napon keresztül nincsen fényszög az égen. A húsvét hétfő pont ilyen lesz. Gyakorlatilag semmi nem akadályoz meg abban, hogy te irányítsd az eseményeket. Ez elégedettséggel tölt el. Keddtől vissza kell rázódnod a munkába. Csak csütörtökön lesznek nehéz fényszögek. Előtte és utána jó eséllyel gördülékenyen mennek a dolgok. Hétvégén jöhet a megérdemelt pihenés…

Vízöntő heti horoszkóp

Nem sok kedved lesz a hosszú hétvége után dolgozni. Szerencsére a keddi Vénusz jegyváltás kreatív ötleteket hoz neked, ami megkönnyíti a dolgodat. Csütörtökön éjjel lesz egy Hold-Plútó együttállás a Vízöntőben, amely másnap érzékennyé tehet téged. Lehet, mások azt hiszik, kemény ember vagy, most kiderül számukra, hogy mégsem. Ne szégyelld az érzéseidet!

Halak heti horoszkóp

A hétfői locsolkodás lassan kezd kimenni a divatból, és eléggé megosztja az embereket. Te hogy állsz ehhez? Mivel nem lesz fényszög az égen, szabad kezet kapsz, és irányíthatod az eseményeket. Keddtől minden napra jut valami fontos konstelláció, ami azt eredményezi, hogy folyton valamire, valakire kell reagálnod. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Fényes bolygóállások kedveznek neked.

 

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: likeBalaton.hu/AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva