Kovács Erika/veol.hu | 2023.03.13. 16:00
Kinyitott a fagyizó Füreden – megérkezett a tavasz
Kinyitott a fagyizó Balatonfüreden ezen hétvégén és a tavalyi év legjobb hazai fagyiját is kínálta.

Véget ért a tél, kinyitott a fagyizó Balatonfüreden

Örömmel vették kézbe a fagylalttal teli tölcséreket gyerekek és felnőttek Balatonfüreden vasárnap, amikor kinyitott a Füredi fagyizó, ahol tavaly elkészítették Magyarország legfinomabb fagylaltját, a Szőke zserbót. Vasárnap többen azt mondták, ha fagyizás, akkor itt a jó idő.

 

 

– Már csütörtökön nekiláttunk az előkészületeknek, a fagylaltok, a lekvárok, az ehető virágokkal, így tihanyi levendulával megszórt csokoládélapok, leveles tészták főzéséhez, elkészítéséhez. Természetes, válogatott alapanyagokból mindent magunk készítünk, tej és cukor nélküli fagylaltot is – mondta Dobó Norbert tulajdonos és felesége, Eszter.

Elkezdődött a fagylaltszezon a Balatonon Fotó: veol.hu/Kovács Erika

Elkezdődött a fagylaltszezon a Balatonon
Fotó: veol.hu/Kovács Erika

 

A pár kisfiúkkal, Marcival, valamint Norbert édesanyjával, Erzsébettel érkezett, és az elsők között kóstolta meg a finomságokat. Izgultak nyitás előtt, amit a kitűnő csapattal, a cukrászokkal együtt sok egyeztetés, megbeszélés, hatalmas munka előzött meg.

– Nagy örömmel láttuk meg séta közben, hogy már lehet fagylaltozni Füreden, mert ez a kedvenc édességünk – ujjongott egy veszprémi társaság.

Reiniger Balázs és László Erzsébet Budapestről érkezett Balatonfüredre. Azt mondták, gyönyörűen süt a nap, kellemes az idő és megkívánták az édességet.

Elkezdődött a fagylaltszezon a Balatonon Fotó: veol.hu/Kovács Erika

Fotó: veol.hu/Kovács Erika

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

Forrás: veol.hu
Nyitókép: veol.hu/Kovács Erika

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva