astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.04.03. 06:00
Heti horoszkóp 2023. április 3-9.: Húsvéti nagyhét és telihold
Óvatosságra intenek a bolygók a húsvéti nagyhéten. A négynapos hosszú hétvégét csütörtökön megelőzi egy telihold is, amely feszültséget, konfliktusos helyzeteket jelez. Legyetek óvatosak és megfontoltak, hogy az ünnepek meghitten, érzelmekkel telve és vidáman telhessenek.

Kos heti horoszkóp

Azzal indul a heted, hogy Merkúr belép a Bikába. Ettől megered a nyelved, és lesz bátorságod olyasmit kimondani, amit eddig nem tudtál. Vigyázz, mert az őszinteség nem mindig célravezető. Rázós napjaid a héten a hétfő, a péntek, a szombat és a vasárnap. Legyél elnéző az ünnepek alatt is! Különösen a hozzád közelállókkal. A húsvéti hosszú hétvége szenvedélyesnek és szerelmesnek látszik. Örülj neki!

Bika heti horoszkóp

Azzal indul a heted, hogy Merkúr belép a Bikába. Ettől megered a nyelved, és lesz bátorságod olyasmit kimondani, amit eddig nem tudtál. Vigyázz, mert az őszinteség nem mindig célravezető. Rázós napjaid a héten a hétfő, a péntek, a szombat és a vasárnap. Legyél elnéző az ünnepek alatt is! Különösen a hozzád közelállókkal. A húsvéti hosszú hétvége szenvedélyesnek és szerelmesnek látszik. Örülj neki!

Ikrek heti horoszkóp

Amennyiben dolgoznod kell a nagyhéten, több nézeteltérésre kell számítanod. Sajnos nemcsak a csütörtöki telihold jelez konfliktus veszélyt. Elengedhetetlen, hogy ne vedd magadra mások bosszankodását. Mindenképp térj ki a vita elől vagy konkrétan kérdezz rá, hogy biztosan neked szól-e a leszúrás! Péntektől a bolygók szerint megnyugszik a lelked, és élvezheted a húsvéti hosszú hétvégét.

Rák heti horoszkóp

Ez a te heted lesz. Neked kedveznek az égi folyamatok kedden és csütörtökön. Ekkor mindent megoldhatónak látsz, érdemes ezekre a napokra időzíteni a legfontosabb feladatokat. Közben a tűz energia is intenzív lesz, amelynek köszönhetően a szükséges lépéseket is meg tudod tenni. Zseniális, ha megvan a megoldás és a megvalósításhoz szükséges energia is. Szombaton vége az első negyedévnek. Ez arra jó, hogy egyenleget készíts: mi sikerült eddig? És mi nem…

Oroszlán heti horoszkóp

Hétfőn a Merkúr jegyváltása olyasmit sejtet, hogy a főnököd hegyi beszédet fog tartani. Semmiképp se látsszon rajtad, hogy nem értesz egyet! Ne most ellenkezz vele! Ráérsz később kifejteni a véleményedet. Akkor már lesznek a kezedben konkrét ütőkártyák. Inkább készülj a húsvéti hosszú hétvégére! Ne feledd, csak szombaton lesznek nyitva a boltok! Jobb, ha előre bevásárolsz mindent…

Szűz heti horoszkóp

Kedvedre való, hogy hétfőn bolygód, a Merkúr belép a Bikába. Innentől alkalmad lesz elvárni, hogy a másik is pontosabban fogalmazzon. De csodákra ne számíts! Vannak emberek, akik képtelenek a tárgynál maradni, folyton elkalandoznak, amit te – jogosan – időrablásnak élsz meg. A csütörtöki telihold a költekezésben óvatosságra int. Nem kell mindent felvásárolnod…

Mérleg heti horoszkóp

A csütörtöki telihold miatt az egész heted kissé nyomottnak ígérkezik. Szinte mindenen képes leszel megsértődni. Ne gondold, hogy a világ összefogott ellened, és senki sem szeret téged! Beszélgess olyan emberekkel, akikben több az életkedv. Közben persze hangolódj a húsvéti hétvégére! Apró díszekkel, virágokkal díszítsd fel a munkahelyedet és az otthonodat! Meglátod, milyen kellemes lesz.

Skorpió heti horoszkóp

Hétfőn a Bikába lépő Merkúr számodra nem jó hír, mert lassú felfogású, vontatottan beszélő emberekkel való találkozást sejtet. Ebből könnyen vita pattanhat ki bármikor. Bár a bolygók szerint a legesélyesebb pénteken, szombaton és vasárnap. Ez azért nem a legjobb hír, mert ez épp a húsvéti hosszú hétvége. Jó lenne, ha nem mérgezné meg ilyesmi az ünnepet. Nézd el a másiknak, ha nálad lassabb és kényelmesebb!

Nyilas heti horoszkóp

A húsvét előtti hetet azért hívják nagyhétnek, mert itt az ideje, hogy ráhangolódj az ünnepre. Nem kell nagy felhajtást csinálnod, de ne feledd, hogy hosszú hétvége jön! Vagyis időben el kell intézned a bevásárlást. Nem jó, ha az utolsó pillanatra hagyod, mert kapkodás lesz belőle. A hosszú hétvége most tényleg hosszú lesz: péntektől hétfőig. Szóval lesz bőven időd mindenre…

Bak heti horoszkóp

Hétfőn és kedden föld jegyekben járó bolygók fényszögei jó hatással lesznek rád. A saját tempódban haladhatsz. Ez most pont jókor jön, hiszen ez egy rövid hét lesz. A munkád mellett a húsvéti készülődés is időigényes. A csütörtöki telihold feszültséget generál, vagyis jól teszed, ha inkább a hét elején szerzel be mindent. Ezek után hátra dőlhetsz, és élvezheted a négynapos hosszú hétvégét.

Vízöntő heti horoszkóp

Ha a szüleid kioktatnak, akkor örülj, mert ez azt jelenti, hogy foglalkoznak veled! A Merkúr hétfőn jegyet vált, és azt mutatja, hogy valaki olyasmit mond, amivel nem értesz egyet. Nemcsak hétfőn, hanem egészen június elejéig. Vagyis innentől többször kell döntened, hogy érdemes-e vitába szállnod a másikkal. Jobban jársz, ha el kezdesz a húsvétra fókuszálni, és megszervezni, hogy mikor hova mész.

Halak heti horoszkóp

Ez sem lesz eseménytelen hét. Az égen egymást váltják a kedvező és kedvezőtlen konstellációk. Itt egy újabb esély, hogy bebizonyítsd, nem vagy kiszolgáltatva sem a bolygóknak, sem az időjárásnak, sem a többiek aktuális hangulatának. Jön a húsvét, ami remek lehetőség arra, hogy a tavaszt becsempészd a lakásodba pár dísszel és virággal. Ettől vidámabbá válsz te is.

 

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: Dezslik Magdolna/AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva