astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.02.06. 08:00
Heti horoszkóp 2023. február 6-12.: Lesznek rázós napok, de aztán minden jól alakulhat végre
Igazából ezen a héten a szerdát leszámítva nagyon kedvező lehetőségeket jeleznek a bolygók. Szerdán ugyanakkor érdemes tudatosan figyelni, hogy elkerülhessük a kellemetlen szituációkat, a vitás helyzeteket. Heti horoszkóp minden csillagjegynek.

Elolvasnád a 2023 éves horoszkópodat is?

 

Kos heti horoszkóp

em lesz bajod a hétfővel, kivételesen lelkesen kezded a hetet. A hét közepén ugyanakkor muszáj kicsit megállnod, és megvizsgálnod a büdzsédet. A föld dominancia ad elegendő türelmet és józanságot. Szerdán és csütörtökön szuper fényszögek lesznek az égen, utána a párkapcsolatod kerül a figyelmed középpontjába. Kérdezd meg a párodat, mire vágyik, mit szeretne?

Bika heti horoszkóp

Amennyiben megúszod vita nélkül a hétfőt, akkor remek hét vár rád. Keddtől békésebb napok jönnek, innentől minden a kezedre játszik, és a terveid szerint haladnak a dolgaid. Ettől elégedettség és nyugalom száll meg. Pénteken jó hírt kapsz a munkahelyeden a fizetéseddel kapcsolatosan. Ez megszépíti a hétvégédet is. Gondolatban előre elköltöd a plusz pénzt, pedig nem kéne…

Ikrek heti horoszkóp

Pontosan tudod, hogy egy jó ötlet semmit nem ér megvalósítás nélkül. Ez a hét a kivitelezésre alkalmas, érdemes lenne erre fókuszálnod. Ha nem tudod, hol kezdd el, kérdezz meg számodra hiteles embert, aki segíthet stratégiát készíteni. Utána ne hezitálj, hanem fogj hozzá, máskülönben sosem lesz semmi az egészből. A hétvégéd mozgalmasnak és változatosnak ígérkezik.

Rák heti horoszkóp

Vannak a közeledben józan emberek, akik a tényekre hagyatkozva alkotnak véleményt. Tanulhatnál tőlük. Nem hasznos mindig érzelmi alapon dönteni. Te utóbbiban jó vagy, pedig olykor a józanész a jobb tanácsadó. Hallgass a bolygókra, s most az ész vezessen a szív helyett! Hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Végre felhőtlenül optimista leszel megint…

Oroszlán heti horoszkóp

sélyed sincs hétfőn megnyerni egy vitát, szóval jobb, ha kitérsz előle. Közben ne feledd a régi tanácsot: „Minden csatát megnyersz, amit el sem kezdesz.”! A folytatás a munkádban jelez lassú előrelépést. Ne sürgesd a folyamatokat, idővel minden a helyére kerül. Hétvégén a szombat utazásra, kirándulásra, a vasárnap családi ügyekre és az otthon csinosítására alkalmas.

Szűz heti horoszkóp

Kiváló fényszögek támogatják a törekvéseidet egész héten. Akkor is, ha kerül „légy a levesbe”. Szerdán dupla bolygó szembenállás nézeteltérés veszélyét mutatja. A bolygók azt javasolják, hogy kerüld a vitát. Most nem sok esélyed van meggyőzni a másikat. Később visszatérhetsz a témára. Hétvégén kedvezőbben látod az anyagi helyzeted alakulását, ami megnyugtató…

Mérleg heti horoszkóp

Az égi folyamatok azt tanácsolják, hogy a magánéletedet ne teregesd ki! A közösségi oldalakra kitett fotók és sztorik megosztják a követőidet. Van, aki veled örül, és drukkol neked, de vannak páran, akik kárörvendőek. Nem kellene nekik okot adni az „örömre”. Pénteken és szombaton nagyszerű fényszögek lesznek az égen, amelyek helyre állítják a lelki békédet. Ezzel jól zárul a heted.

Skorpió heti horoszkóp

A hét nem indul túl fényesen: egy munkahelyi vitába úgy keveredsz bele, hogy valójában nem is rólad szól az egész. Amennyiben sikerül passzívnak maradnod, elül a vihar. Jobban teszed, ha a saját munkádra figyelsz. Legyél igényes, és csinálj mindent a legjobb tudásod, képességed szerint. Hétvégén pihenned kellene, ami persze nem jelent lustálkodást…

Nyilas heti horoszkóp

A szerdát leszámítva egy eredményes hetet tudhatsz magadnak. Szerdán viszont szinte keresztre feszítve érzed magad. Úgy tűnik, egyszerre kell megfelelned a munkában és otthon is. Ettől elmehet a kedved mindentől. Ha nem kapsz dicséretet, leállsz és átmész motiválatlanba. Hétvégén jót tenne neked a környezetváltozás. Mozdulj ki a négy fal közül!

Bak heti horoszkóp

Szerdán és csütörtökön olyan remek konstellációk lesznek az égen, amelyek az egész hetedet feldobják. A föld dominancia biztonságot és tervezhetőséget jelent, vagyis végre megnyugodhatsz. Közben ne törődj azokkal a hangokkal, amelyek sötét jövőt huhognak! Hétvégén meghívást kaphatsz. Mondhatsz rá nemet, de ha mégis megbánod, utólag változtathatsz. Örülni fognak neked…

Vízöntő heti horoszkóp

Azzal indul a hét, hogy valaki beléd akar kötni. Meglepődhetsz a hevességen és az indokolatlan indulatokon. Tudd, hogy könnyen fölé keveredhetsz! Kérdés, hogy ez mivel jár. Legyél óvatos! A folytatás sokkal békésebbnek ígérkezik, ugyanis a bolygók szerint a józanság felülkerekedik. Lehet, hogy elnézést kér tőled később az illető. Hétvégén szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet!

Halak heti horoszkóp

Többször fogsz olyan tanácsot kapni a héten, hogy hagyd az érzelmeket, figyelj a tényekre! Érdemes lenne megfogadnod, mert a föld elem dominál a következő napokban, ami pont a józanság előnyét hangsúlyozza. A hét második felében valamit nagyon szeretnél megvenni, de az utolsó pillanatban elbizonytalanodsz. Ha nem vagy meggyőződve, inkább halaszd el a vásárlást!

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva