astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.01.02. 08:00
Heti horoszkóp 2023. január 2-8.: Új év, új remények és telihold
Picit álmos hangulatban indul 2023 első hete. Ám már kedden csodás fordulatokat, örömteli változásokat jeleznek a bolygók. Aztán a hétvégi telihold és még további három bolygószembenállás feszültséget jelez. Fontos, hogy próbáld minden körülmények között megőrizni a nyugalmat. Ez segíthet.

Elolvasnád a 2023 éves horoszkópodat is?

 

Kos heti horoszkóp

Január első hete vontatottan indul. Nem csak a világ, hanem te is lassan veszed fel a fonalat. Sokat lendít rajtad, hogy kedden két bolygó (Hold és Vénusz) levegős jegybe lép. Innentől könnyebb lesz a kommunikáció. Saját érdekedben inkább csak kérdezz! Így hamar kiderülhetnek a félreértések. Január első hétvégéje nyugtalannak ígérkezik a telihold melletti három bolygószembenállás szerint.

Bika heti horoszkóp

Az új esztendő és az első januári hét számodra kedvezően indul. Akkor is, ha dolgoznod kell, és akkor is, ha nem. Megszáll egy fajta nyugalom és bizonyosság, hogy minden rendbe jön. Kedden bolygód, a Vénusz jegyet vált, és az összes kapacitásodat a karriered építésére fordítja. Maradj türelmes ezen a téren is! Idő kell a manifesztációhoz. Hétvégén több ingerült embert kell tolerálnod…

Ikrek heti horoszkóp

A hétfő nem lesz a kedvenc napod, de kedden a Hold belép az Ikrekbe, a Vénusz a Vízöntőbe, és mindkettő lelkesítően hat rád. Fejest ugrasz a feladatokba, miközben nem a teher, hanem a kihívás érzése tölt el. Ez a lendület egész héten kitart. Hétvégén négy bolygószembenállás lesz az égen, amiből az egyik a szombat hajnali telihold. Ne szívd mellre, és nem lesz baj…

Rák heti horoszkóp

Rosszabbra számítottál, mint ami január első hetében vár rád. Azt hitted, minden döcögve fog menni, és mindenki nyűgös lesz. Ehhez képest kellemes meglepetés ér, mert a várakozásoknál sokkal jobban sikerül az, amit el kell intézned. Vedd észre, ha te jól állsz a dolgokhoz, akkor azok jól alakulnak! Hétvégén a telihold vizsga lesz ilyen szempontból is… Vigyázz magadra!

Oroszlán heti horoszkóp

Hétfőn még mindenki próbál felébredni, és felrázni magát. Kedden hajnalban a Hold és a Vénusz is levegős jegybe lép, ami hirtelen javítja a kommunikáció sikerének esélyét. Innentől felgyorsulnak a dolgok, ha úgy akarod. De ettől még nem kell semmit és senkit siettetned. Önmagadat sem. Január első hétvégéje nem csak a telihold miatt lesz zűrös. Legyél türelmes mindenkivel. Önmagaddal is!

Szűz heti horoszkóp

Nem lesz eseménytelen ez a heted, mégsem fog felzaklatni semmi és senki. Főleg, ha magaddal hozod az ünnepek fényeit, illatát, mosolyát. Minél frissebbek az emlékek, annál több energiát tudnak adni neked. Segíthet a karácsonyról megmentet pár szem szaloncukor vagy a szilveszterről megmaradt pogácsa is. Hétvégén a telihold csak akkor visel meg, ha belemész a gyerekes vitákba.

Mérleg heti horoszkóp

Inspirálóan hat rád, hogy kedden hajnalban a Hold az Ikrekbe, Vénusz a Vízöntőbe lép. A Mérleggel együtt ez a három levegős jegy, vagyis szó szerint elemedben leszel. Ez friss szellemiséget, éles elmét és remek kommunikációt eredményez. Ünnepek után ez különösen fontos. Az év első hétvégéje felemásnak látszik: szombaton aggódhatsz a jövő miatt, vasárnap bátorítást kapsz.

Skorpió heti horoszkóp

Hétfőn még élénken él benned a szilveszter érzése. Valaki nagy hatást tett rád, és szeretnél tisztán látni. Érdemes kedden, vagy utána rákérdezni az illetőnél, hogy benne mi csapódott le. Keddtől a gördülékeny kommunikációt támogatják az égi folyamatok. Ez egész héten igaz. Hétvégén a telihold és még három bolygószembenállás a közlekedésben jelez zűrzavart, káoszt. Legyél óvatos!

Nyilas heti horoszkóp

Január első hetében nem érted, miért hozzád fordulnak az emberek. Mintha mágnes lenne benned. Ez nem mindig fog tetszeni neked, miközben többen is nagy hatást tesznek rád: megnevettetnek és/vagy elgondolkodtatnak. Mindkettő jó jel. Szombaton telihold lesz, ami léket üthet a pénztárcádon. Nagyon nézd meg, mire és mennyit költesz!

Bak heti horoszkóp

Az új év kezdete és a születésnapod közelsége „predesztinál” arra, hogy megállj egy kicsit és tervezgess. Ne törődj azokkal a hangokkal, miszerint „Nem érdemes újévi fogadalmat tenni, mert úgyis megszeged.”! Hallgass a szívedre és tedd azt, ami a meggyőződéseddel egyezik! Hétvégén a szombati telihold óvatosságra int: ne bánts meg senkit, legyél mindenkivel elnéző!

Vízöntő heti horoszkóp

Nagyszerűen indul az éved és a heted: kedden Vénusz, a szépség és kis szerencse bolygója belép a Vízöntőbe. Innentől szebbnek és kicsit szerencsésebbnek érzed magad. Ez az egész hetedet bearanyozza. Ne lepődj meg, ha véget nem érő újévi jókívánságokat kapsz továbbra is! Január első hétvégéjére ne tervezz semmi fontosat, hasznosat! Pihend ki az ünnepeket és a hetet!

Halak heti horoszkóp

Téli álmot szeretnél aludni, de nem hagyják a kollégáid és a családod sem. Millió kérdés és kérés érkezik tőlük. Örülj ennek, hiszen sokan számítanak rád, és bíznak benned. Ízlelgesd ezt a mondatot! Ugye, milyen csodálatosan hangzik? A heted alaphangulata attól függ, hogy ezt milyen gyorsan ismered fel. A hétvégi négy bolygószembenállás óvatosságra int az utakon és otthon is.

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva