astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.01.23. 08:00
Heti horoszkóp 2023. január 23-29.: Mostantól végre előre tekinthetünk
Nagyon kedvező hét vár mindenkire. Ritka égi esemény, amikor valamennyi bolygó előrehalad, s ez a hét pontosan ilyen lesz. Épp ezért ideje csak és kizárólag előre tekinteni. Nagyon sokat tehetsz most ugyanis a boldog és sikeres jövőért. Persze közben a jelen szépséges pillanatairól se feledkezz el!

Elolvasnád a 2023 éves horoszkópodat is?

 

Kos heti horoszkóp

Már a Vízöntőben jár a Nap, ami neked egyfajta megkönnyebbülést jelent. Nem aggódsz annyit a jövő miatt, miközben optimistábban látod a jelent is. A hét közepén érdemes nyitott szemmel és füllel járnod, mert fontos információkhoz juthatsz általa. Lehetőleg minden beszélgetésbe kapcsolódj be! A hétvégéd a föld jegyben járó bolygók szerint békésen és tervezhetően alakul.

Bika heti horoszkóp

Jó hír, hogy hétfőn hajnalban a Bikában járó Uránusz befejezi a hátrálást, és elindul előre. Ezek után nem lesz az égen hátráló, vagyis hátráltató bolygó, ismét tekinthetsz előre a jövőbe. A munkádban új lehetőségek adódnak. Neked kell eldönteni, hogy melyikkel élsz. Bolygód, a Vénusz pénteken jegyet vált, ami új barátokat hozhat. Ez a hétvége kifejezetten szépnek ígérkezik.

Ikrek heti horoszkóp

A hét a Vízöntőben járó bolygóknak köszönhetően nagyszerűen indul. Tele vagy tervekkel és ezekhez szükséges lelkesedéssel. Tanuláson, képzésen, utazáson töröd a fejed. Ne kapkodj! Járj utána, és kérdezz meg olyan embereket, akiknek van tapasztalata! A hét második felében valaki meglepően jóindulatúan viselkedik. Örülj neki! Hétvégén kicsit lassulj le!

Rák heti horoszkóp

Ne csukd be a füledet! Akkor se, ha már számtalanszor hallottad, amit a másik mond! Lehet, hogy itt lenne az ideje elgondolkodni ezen. Nem kell szó szerint megfogadnod a tanácsot, de legalább fontold meg! Jó hatással lesz rád pénteken a Vénusz jegyváltása. Ihletet kapsz, ami felvillanyoz. Január utolsó hétvégéje a barátokkal telne a legvidámabban…

Oroszlán heti horoszkóp

Január utolsó hetében sok érdekes emberrel lesz dolgod. Nem baj, ha furcsállod, amit csinálnak, nem kell utánoznod őket, ha nem akarod. De sokat tanulhatsz tőlük, ha nyitott maradsz. Péntektől észnél kell lenned: a Vénusz jegyváltása költekezésre hajlamosíthat. Az év elejei leértékelések csábítóak de megfontoltnak kell maradnod. Hétvégén nem lesz egyszerű letenni a munkát.

Szűz heti horoszkóp

Végre nem lesznek az égen retrográd, hátráló bolygók. Számodra ez annyit jelent, hogy hagyhatod a múltat, és csak a jelennel és a jövővel kell mostantól foglalkozhatsz. Jól tennéd, ha a jelenre koncentrálnál, és minden pillanatot megélnél. Jó páran vannak a közeledben, akik ebben példát mutatnak neked. Hétvégén elemedben leszel: terveid szerint alakulnak a dolgok.

Mérleg heti horoszkóp

Élvezd, hogy a Vízöntőben járó bolygók támogatnak, és kreativitást hoznak neked! Egyesek szerint gyerekesen lelkesedsz, de te ezzel ne törődj! Mindaz, amit most kitalálsz, inspirál és új távlatokat nyit meg előtted. Pénteken bolygód, a Vénusz jegyet vált, és arra int, hogy ne folyj szét, legyél konkrét! Hétvégén nem kéne a kelleténél többet költened, mert mínuszba kerülsz.

Skorpió heti horoszkóp

Január utolsó hetében szabadságot kellene kivenned, vagy legalább otthonról dolgozhatnál, ha lehetséges. Semmi kedved nem lesz kimozdulni és emberek közé menni. Vedd komolyan ezt, máskülönben le fogsz robbanni! Vannak napok, amikor jót tesz a begubózás. Jól fog rád hatni, hogy pénteken a Vénusz jegyet vált. Innentől kicsit kinyílsz. Hétvégén mehetsz farsangi bálba…

Nyilas heti horoszkóp

Január utolsó hetében hóra vágysz, és utazhatnékod lesz. Igazad van, hiszen most van a síszezon. Ha teheted, csatold fel a síléceket, és síelj, amennyit lehet! Ha erre most nincs lehetőség, akkor keress más téli sportot! Esténként mehetsz korcsolyázni. Csak számolj a tömeggel, ugyanis ez nagyon népszerű lett idén. A hétvége is alkalmas ilyesmire, de még hosszabb lesz a sor…

Bak heti horoszkóp

A szokottnál is többet foglalkozol a pénzzel ezen a héten. Valószínűleg január végéhez közeledve látni akarod, hogyan sikerül kijönnöd a bevételedből. Szeretnél félre tenni, de nem biztos, hogy most sikerül. Ne aggódj emiatt! Nincs mitől félned, mert remekül tudod beosztani a pénzt. Hétvégén megnyugvást mutatnak bíztató fényszögek. Végre jó számok jönnek ki.

Vízöntő heti horoszkóp

A születésnapod közelsége és a hét elejei bolygó együttállások fellelkesítenek. Folyton mosolyogsz, ami tovább növeli a népszerűségedet. Szóval ne lepődj meg, ha mindenki veled akar találkozni, kávézni, ebédelni, stb. Ha van párod, féltékennyé válhat emiatt. Nyugtasd meg, előzd meg a jeleneteket! Hétvégén időt kell szánnod a családodra. Nagyon számítanak rád.

Halak heti horoszkóp

Vigyázz, mert ezen a héten hajlamos leszel irigykedni másokra! Úgy érzed, nekik minden sikerül, míg neked semmi sem. Ugye, tudod, hogy ez túlzás? Eljön a te időd is. Pénteken Vénusz, a szépség, a szerelem és kis szerencse bolygója belép a Halakba, és innentől te szebbnek, szerethetőbbnek és kicsit szerencsésebbnek fogod érezni magad. Végre. Megérdemled…

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva