astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.03.27. 06:00
Heti horoszkóp 2023. március 27-április 2.: Ez egy igazán ragyogó hét lesz
Amilyen csodás fényszögekkel búcsúzik a március, még pompásabbak köszönt be az április. S ez most egyáltalán nem tréfa. Csodaszép hétre, nagyszerű lehetőségekre számíthat mindenki. A heti horoszkópból kiderülnek a részletek.

Kos heti horoszkóp

Víz és tűz kettőssége hatja át ezt a hetet. Előbbi neked túl szentimentális, s éppen ezért az ilyen típusú családtagok fognak leginkább irritálni. Pedig nem a másik stílusával kellene foglalkoznod, hanem azzal, amit mond. A tűz téged lelkesít. Különösen lelkesítő napok: kedd, péntek, szombat és vasárnap. Érdemes ezekre a napokra időzítened a fontosabb és nehezebb akcióidat. A siker garantált.

Bika heti horoszkóp

Pénteken együttáll uralkodó bolygód, a Vénusz és az Uránusz a Bika jegyében, amely az egész hetedet meghatározza. Zseniális ötleteid támadhatnak váratlanul, a semmiből találsz megoldást a problémákra. Nem baj, ha érzelmi alapon döntesz. Az sem elkerülhető, hogy türelmetlenül állj mindenhez. Előbbi a víz, utóbbi a tűz dominancia eredménye, vagyis természetes, hogy egyszerre van jelen az érzelem és türelmetlenség.

Ikrek heti horoszkóp

Bolygód, a Merkúr a Kosban jár, és rendkívül jól érzi magát. Ahol aktuálisan jár a bolygód, te is pontosan úgy érzed magad. A Kosban élénk, gyors, találékony, de kissé türelmetlen is. Kedden a Jupiterrel együttállva mindez felfokozódik. Vigyázz, ne válj agresszívvá! Barátokat veszíthetsz, ha sürgetsz másokat. Hétvégén már április kezdődik, amikor kiengesztelhetsz bárkit, ha megbántottad volna.

Rák heti horoszkóp

Ez a te heted lesz. Neked kedveznek az égi folyamatok kedden és csütörtökön. Ekkor mindent megoldhatónak látsz. Közben a tűz energia is intenzív lesz, ami a cselekvéshez szükséges energiát hozza. Zseniális, ha megvan a megoldás és a megvalósításhoz szükséges energia is. Szombaton vége az első negyedévnek. Ez arra jó, hogy egyenleget készíts: mi sikerült eddig? És mi nem…

Oroszlán heti horoszkóp

Nem lesz okod panaszkodni. Ragyogó konstellációkkal búcsúzik a március, és még ragyogóbbakkal kezdődik az április. Szuper fényszögek lesznek kedden, pénteken, szombaton és vasárnap. A tűz jegyekben járó bolygók feltüzelnek téged, amelynek köszönhetően legyőzhetetlennek érzed magad. Ez jól hangzik, csak arra figyelj, hogy a tüzeddel nehogy megégess valakit! Vagyis vigyázz az érzékeny emberekre!

Szűz heti horoszkóp

Jól indul a heted, de a vége nem ilyen kecsegtető. Azt hiszed, ha te becsületesen teszed a dolgod, akkor elismerik a munkádat. Azt hiszed, ha korrekt vagy, akkor mások is azok veled. De sajnos, olykor csalódnod kell. Ettől elmehet az életkedved, és ilyenkor morcos, sőt kibírhatatlan leszel, amit leginkább a közeledben lévők szenvednek el. Legyél megfontolt, mert vasárnap estére ebből sértődés lehet…

Mérleg heti horoszkóp

Kedden valaki hegyi beszédet tarthat neked egy Merkúr-Jupiter együttállás szerint. Nem azzal kellene foglalkoznod, hogy milyen az illető stílusa, hanem azzal, hogy mit mond, mert használhatsz a mondandójából pár dolgot. A pénteki Vénusz-Uránusz együttállás szerint valamiről le kell mondanod, ha nem akarsz mínuszba kerülni. Tedd meg, és meglátod, büszke leszel magadra, ha ez sikerül…

Skorpió heti horoszkóp

Van valaki, aki izgatja a fantáziádat egy ideje. Izgalmas és szokatlan a stílusa, s te imádod, ha valaki „nem normális”. Amennyiben van párod, ő azonnal megérezheti, ha kifelé kacsintgatsz. Ebből óriási jelenetek lehetnek, ugye tudod. Amennyiben nincs még párod, a pénteki Vénusz-Uránusz együttállás szenvedélyes találkozást jelez. De ne csak a szerelem legyen a fókuszodban! Ne hanyagold el a munkádat sem!

Nyilas heti horoszkóp

Téged éltet a tűz, a szenvedély. De a víz, a szentimentalizmus kiolthatja a tüzedet. Szerencsére nagyszerű konstellációk lesznek az égen. Persze ettől még bosszanthat, ha valaki az érzelmeidre akar hatni, és így próbál manipulálni. Március búcsúzik, a hétvégén már április kezdődik. Ez éltessen! És a tudat, hogy a hétvégén a tűz fog dominálni! Vagyis „minden jó, ha a vége jó”…

Bak heti horoszkóp

Bosszankodhatsz vagy mosolyoghatsz azon, hogy egyesek milyen érzelmi hullámvasúton ülnek. Vedd észre, te is, ha hagyod a belső, kritikus énednek, hogy folyamatosan ítélkezzen! A pénteki Vénusz-Uránusz együttállás megvilágosító erejű lehet a számodra. Majd április első hétvégje kiveszi a kezedből az irányítást, és azt mutatja meg, hogy jobban jársz, ha hagyod magad…

Vízöntő heti horoszkóp

Március utolsó napjaiban kisebb pánik lehet úrrá rajtad. Vége az év első negyedévének, és neked számot kell vetned, hogy mi lett az újévi fogadalmaiddal. Vigyázz, mert ezen a héten a tűz (türelmetlenség) és a víz (érzelmek) hatása alatt nem látsz tisztán! Semmiképp se bántsd magadat! Inkább keresd vidám, elégedett emberek társaságát! Különösen hétvégén!

Halak heti horoszkóp

Kedden és csütörtökön olyan nagyszerű fényszögek lesznek az égen, amelyek megerősítenek abban, hogy jó úton haladsz. Nem kell, hogy mindenki egyetértsen veled. Ne várj üdvrivalgást, fanfárokat és vörös szőnyeget! Elég, ha belül érzed, hogy rendben folyik az életed. Vasárnap este lesz egy kellemetlen Hold-Szaturnusz szembenállás, ami szerint megsérthetsz valakit. Légy résen!

 

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: likeBalaton.hu/AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva