astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2022.11.20. 12:00
Heti szerelmi horoszkóp – a Nyilas újhold felvillanyoz mindenkit
Izgalmas napok következnek, szép élményekkel. Bőven tartogatnak fordulatokat. Heti szerelmi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól!

A szerelmi horoszkópodon kívül a Balaton különleges helyszínére is kíváncsi vagy?

 

Kos szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A hét során fokozatosan enyhül az a feszültség, ami az elmúlt időben folyamatosan jelen volt köztetek. Ebben nagy szerepe van annak, hogy a te közérzeted sokat javul az égi folyamatok szerint. Kedden a Nap belép a Nyilasba, és másnap újhold lesz a Nyilasban. Ez mind inspirál téged, és testi, lelki, szellemi szinten egyre jobban érzed magad.
Szingli: Tudd, hogy semmi dolgod olyan emberekkel, akik kritizálnak, fanyalognak, akiknek a társaságában feszengsz. Ha meg akarsz, ill. meg kell felelned a másik elvárásainak, akkor ő nem a te embered. A hét során erre muszáj ráébredned. Máskülönben megint futhatsz több felesleges kört. Legyél önmagad, és legyél így elfogadható, vonzó, szerethető!

Bika szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Nem hűlt ki a kapcsolatotok. Csak kicsit szunnyadt, mint a parázs. Arra várva, hogy valaki megpiszkálja. Ezen a héten visszahozhatjátok a szenvedélyt, ha sokat értek egymáshoz jövet-menet. És a köszönésnél ne maradjon el a puszi, csók! Ezek adják a kapcsolatotok fűszerét. Esténként főzzetek illatos levest, teát, forralt bort! A szaglás erogén zóna lehet…
Szingli: Olykor azt érzed, hogy veled van baj. Senki (vagy csak kevés ember) gyakorol rád maradandó hatást. Nem te vagy a hibás. Akkor se, ha a barátaid válogatósnak titulálnak. A párkeresés több ismeretlenes egyenlet = kölcsönös vonzalomnak + toleranciának + tiszteletnek + figyelemnek + kíváncsiságnak kell kialakulnia. Ez vagy megvan, vagy kialakul, vagy nem.

Ikrek szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Egy mesés hétvége után feltöltődve vetethetitek bele magatokat a hétköznapok kihívásainak óceánjába. Mindkettőtöket sok feladat vár. Ezen a héten fontos lenne, hogy a saját gondjaidat félre tedd, és a kedvesedre figyelj. A te gyengédséged és megértésed számára mindennél többet jelent. Akkor is, ha ezt olykor elfelejti kimondani, megköszönni.
Szingli: A bolygók egyre nagyobb esélyt mutatnak arra, hogy egy számodra minden szempontból megfelelő értelmes, érdekes, értékes emberrel találkozz. Sőt lassan a bőségzavarával küzdhetsz. Annyi jelentkező lesz, hogy válogatnod kell. Ne feledd, hogy nem mindig az első benyomás a helyes. Ne a „szerelem első látásra” csodájára várj! Adj időt az ismerkedésre!

Rák szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A párod olyan ötlettel áll elő, amit te provokációnak élsz meg. Vedd észre, hogy ki akar mozdítani abból a szürkeségből, amibe rendszeresen belesüllyedsz! Ez nem depresszió, de hasonlít hozzá. A párod bénának érzi magát. Nincs más eszköze, mint rávenni téged, hogy ellentmondj neki, és ezáltal felpaprikázd magad. Majd dobd be a saját ötletedet…
Szingli: Ellentmondásos folyamatok zajlanak az égen. Ettől hol optimistábban, hol pesszimistábban látod magad. Fogadd meg a tanácsot, és ne ismerkedj, amikor mélyrepülésben vagy! Ha kell, mondd le a megbeszélt randevút! Semmi szükség arra, hogy egy rosszul sikerült találka után végleg elmenjen a kedved attól, hogy tovább keresd a párodat…

Oroszlán szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A Nyilasba lépő Nap és a Nyilas újhold előhozza belőled a játékos, bolondos gyereket. A szerelmed imádja, amikor tréfálkozol. Imádja a humorodat. Ez egy olyan összhang közöttetek, ami összetartó erő. Remélhetőleg te is értékeled, és érted az ő vicceit. A hét során törekedj erre! Máskülönben meg fog bántódni. Tegyük hozzá, hogy jogosan…
Szingli: Lesznek a hét során olyan emberek, akik szélsőséges érzelmeket váltanak ki belőled. Nem jó a forró szenvedély és a jéghideg közöny sem. Ugyanis mindkettő elmúlik. Igyekezz olyan emberek társaságát keresni, ahol önmagad lehetsz, miközben megnyugszol! Utóbbi nem unatkozást jelent. Ez számodra mindennél fontosabb. Mert ha unatkozol, akkor vége az ismerkedésnek.

Szűz szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Akár együtt éltek, akár nem, az otthon meghittsége elengedhetetlen a kapcsolatotok szempontjából. Legyen békés és barátságos az a hely, ahol nyugodtan összebújhattok. Ha neked attól kell tartanod, hogy valaki belép, és megzavar titeket, akkor képtelen vagy lazítani. Az izmaid és a lelked is megfeszül. Erről a párodnak is tudnia kell.
Szingli: Lassan ideje lenne a nosztalgiázást abba hagynod. Pontosan látod másoknál (pl. a barátaidnál), hogy olyan emberhez ragaszkodnak, aki nem volt méltó hozzájuk. Feleslegesen emlegetik a régi szép időket. Az már elmúlt. Neked is a jelenre és jövőre kellene koncentrálnod. Ez még ezen a héten nem fog sikerülni. De ha törekszel rá, egyre közelebb az áhított cél…

Mérleg szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A hét kulcsa a kommunikáció. Muszáj beszélnetek, egyeztetnetek, ha nem akartok nézeteltérésből adódó vitát. A bolygók szerint ez hol jobban, hol rosszabbul fog sikerülni. Nincs katasztrófa, ha kicsi feszültség üti fel a fejét. De nem szabad engednetek, hogy ez elharapózzon. Kérdezhetsz, és ismételhetsz is. Ezzel megelőzheted a bajt.
Szingli: Sokszor érzed magad kínosan, mert szeretnél kérdezni, de nem mersz. Miért gondolod, hogy tolakodás feltenni bizonyos kérdéseket? Az ismerkedés arról is szól, hogy kíváncsi vagy a másikra és a vele kapcsolatos dolgokra. Persze nem kell provokatív, pl. a múltját feszegető kérdésekkel bombáznod. Az ráér majd később. Most maradj mértékletes!

Skorpió szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A Skorpió Nap és a Halak Jupiter szuper fényszöge szerint szuperül kellene érezned magad. Ez mégsem tökéletes. Jót tenne neked, ha a párodtól több törődést kapnál. Ezt nem hisztivel kellene elérned. Őszintén mondd ki, hogy most arra vágysz, hogy félre tegyen mindent, és csak veled foglalkozzon! De ne várd, hogy kiessen minden a kezéből! Pár perc kelleni fog…
Szingli: A Skorpió Nap és a Halak Jupiter szuper fényszöge szerint hajlamos leszel elbízni magadat. Eddig előfordult már, hogy beképzeltnek neveztek. Ez most is megtörténhet. 2 dolgot tehetsz: 1. Megvizsgálod, hogy miért érezheti így a másik. 2. Megállapítod, hogy a másik kisebbrendűségi érzésén te nem tudsz változtatni. Mindkét eset tanulságos lehet.

Nyilas szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Kedden a Nap belép a Nyilasba, és másnap újhold lesz a Nyilasban. Mindkettő felvillanyoz téged. Szeretnél sok dolgon változtatni. Ezekkel nem biztos, hogy egyet ért a kedvesed. Ahhoz, hogy ne legyen perpatvar, engedned kell. Vagy legalább egy időre pihentetned kell a témát. Nem vagy vesztes, ha nem most valósítod meg a terveidet. Sőt győzöl…
Szingli: Nem könnyű egy kapcsolat elején az erőviszonyokat felmérni. Az egyik fél mindig erősebb, vagy erőszakosabb. Ezen a héten ne te legyél ez! Bölcsen engedj! De ha úgy érzed, hogy ez az elvárás nem kedves a másik részéről, állj meg! Nem kell mindenáron folytatnod az ismerkedést. És magyarázattal sem tartozol. Ezeket tartsd szem előtt egész héten!

Bak szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Szeretnél több lazítós időt tölteni a pároddal, de folyton csinálni kell valamit. Ez így nem mehet tovább. A kapcsolatotok megsínyli, ha nincs időtök egymásra. Kellenek összebújós, sietség nélküli együttlétek. Esténként gyújtsatok mécseseket, és borozgassatok, társasjátékozzatok, beszélgessetek! Hozzátok vissza a régi jó szokásokat!
Szingli: Az emberek folyton rohannak, és nincs idejük válaszolni, találkozni, stb. Ne ítélkezz, mert te is hasonló cipőben jársz! Az év végi ünnepek közeledtével fokozódik a feszültség benned és a többiekben is. Ahhoz, hogy ez ne egy ronda veszekedésbe, sértődésbe torkolljon, le kellene ülnötök ráérősen kávézni. Akinek fontos vagy, annak lesz ideje rád…

Vízöntő szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A Nyilasba lépő bolygók szerint jót tenne a kapcsolatotoknak, ha társaságba mennétek. A barátok, kollégák felpezsdíthetik a köztetek lévő energiákat. Mikor láttad a párodat utoljára nevetni? Mikor gyönyörködtél benne, amikor másokkal beszélget? Mikor nézett rád szégyenlősen és sóvárogva, amikor nincs közvetlenül melletted?
Szingli: Neked meg kell őrizned a döntés-, és mozgásszabadságodat. Ebből nem tudsz engedni. De akkor befér az életedbe egy párkapcsolat? Ha igen, hova? Gondolkodj el azon, hogy mit vársz el a másiktól! Majd azon is, hogy te mit vagy hajlandó megtenni! Az égi folyamatok szerint itt az ideje őszintének lenned önmagaddal, ha párkapcsolatra vágysz.

Halak szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Csordultig van a szíved a szerelmeddel. Ez a hét során könnyek formájában túlcsordulhat. Remélhetőleg a szerelmed ismer már annyira, hogy ilyenkor nem ijed meg. A könnyeid a szerelmetek igazgyöngyei: fájdalmak, türelem és tolerancia által alakulnak ki. Leírhatod neki az érzéseidet. Hátha úgy könnyebb neki is…
Szingli: Ez a hét meglehetősen hullámzó lesz. Olykor szárnyalni fogsz, és biztos vagy a dolgodban. Olykor nem tudod, merre van előre. Mindkét esetben küszködhetsz a könnyeiddel. Vigyázz, mert ezt nem mindenki érti! Főleg nem egy induló kapcsolatnál az ismerkedés fázisában. Szóval jobb lenne, ha nem sírnád el magad a másik előtt. Fegyelmezd meg a könnyeidet!

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva