astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2022.12.11. 10:00
Heti szerelmi horoszkóp december 10-16.: az összetartozását érzését erősítik a bolygók
Ezen a héten a közelgő ünnepek miatt különösen fontos, hogy őszintén kommunikáljunk. Az égi folyamatok segítségünkre lesznek a harmónia megtartásában, erősítik az összetartozás érzését. Heti szerelmi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

A horoszkópodon kívül Európa legnagyobb templomi betlehemére is kiváncsi vagy?

 

Kos heti horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Ezen a héten a párod higgadtabb nálad. Ez sokat segít abban, hogy békés napjaitok legyenek. Akkor is, ha a világ fel van dúlva. Számtalan hír borzolja mindenki idegeit. Nem csak te küzdesz. Nézz körül, és láthatod! Ne hasonlítgasd magad másokhoz! Figyelj a párodra! Ő kimondottan jó hatással lehet rád, ha hagyod neki.
Szingli: Úgy tűnik, hogy ezen a héten nem leszel kirobbanóan jó passzban. Többen idegesítenek. Emiatt nem biztos, hogy jó ismerkedni most. Nincs értelme hibáztatni a másikat. Inkább menj át passzívba, és foglalkozz az aktuális feladataiddal! Nem kell tartanod attól, hogy bármiről vagy bárkiről lemaradsz. Az, aki a te embered, megvár, ott lesz később is.

Bika heti horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Ahogy megy az idő, te egyre kiegyensúlyozottabbá válsz az égi folyamatok szerint. A kedvesed sokat nyer veled. Amikor ideges, vagy aggódik, elég, ha megöleled, és ő megnyugszik. Közben neked is szükséged lenne gyengédségre. Szólj a kedvesednek! És csináljatok kényeztető estéket, amikor csak magatokkal és egymással foglalkoztok!
Szingli: Ez a hét egyértelművé teszi, hogy neked egy magabiztos, kiegyensúlyozott, békés társra van szükséged. Olyannak kell lennie, mint amilyen te vagy. Ingerült, panaszkodó, pesszimista emberek lemerítenek. Kerüld őket! Jó lenne, ha időben felismernéd, hogy ki viselkedik így. Nem neked kell a másikat pátyolgatni, mert az nem lesz egyenrangú kapcsolat.

Ikrek heti horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Érdemes a szerelmedre hallgatnod. A bolygók szerint ő most tisztán látja a helyzetet, téged és a közös jövőtöket. Remélhetőleg nem oktat ki téged. Mert ebben az esetben belőled nem sok jót hoz ki. Sőt csak az ellenállást erősíti benned. Tanácsos minél többet beszélgetnetek erről. Nem lehetnek tabuk közöttetek. Ennél erősebb a kapcsolatotok.
Szingli: Most csupa kellemes stílusú emberrel lesz dolgod. Meglepő, hogy mennyi értelmes, intelligens ember akar veled találkozni. Zavarba jöhetsz ettől az érdeklődéstől. Nem érted, hogy miért pont téged találnak meg. Ne agyalj! A sors pont azokat az embereket sodorják az utadba, akiktől tanulhatsz önmagadról, a másikról, az életről, az érzésekről, stb…

Rák heti horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Egy szentimentális, de feszült hétvége után a párodnál maradnak a gondolataid. Nem lesz könnyű a munkádra koncentrálni. Pedig jobb lenne, ha nem hibáznál, mert azzal dupla munkát csinálnál magadnak. Esténként varázsoljatok meghitt hangulatot sok mécsessel, karácsonyi zenékkel és finom illatokkal! Szúrjatok narancsba szegfűszeget!
Szingli: Az ünnepek közeledtével egyre erősebben vágysz egy kedves társra, akivel jókat lehet beszélgetni. Persze a nevetés sem ártana. Most nyitva van a szíved. Biztos lehetsz benne, hogy pont olyan embert vonzol be, aki illik hozzád. Közben ne hanyagold el az aktuális feladataidat! Bosszantó lenne letolást kapnod hibák és téves munka miatt.

Oroszlán heti horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Egész héten gömbvillámként pörögsz. Kirobbanóan jó formában vagy. De semmiképp se sürgesd a párodat! Frusztrálnád, ha olyan tempót várnál el tőle, amire te most képes vagy. Olykor te vagy lassabb, olykor ő. Tökéletesen kiegészítitek egymást. Ez a felismerés megerősítheti a kapcsolatotokat. Karácsony előtt ez minden korábbinál fontosabb.
Szingli: Többször belefutottál abba a hibába, hogy a másiktól olyasmit vártál el, amire nem képes. A bolygók szerint ezen a héten neked jóval magasabb lesz a fordulatszámod. Így hozzád képest mindenki más csigalassú. Ilyenkor hajlamos vagy siettetni a folyamatot és/vagy a másik felet. Ne tedd! Csak feszültség és frusztráció lesz belőle…

Szűz heti horoszkóp

Párkapcsolatban élő: „Könnyű neked.” Mondja a kedvesed. Ne vedd kritikának ezt! Nem akar se bántani, se piszkálni. Egyszerűen azt látja, hogy te most nála higgadtabban tudod kezelni a felmerülő problémákat. Ő pedig hajlamos kiakadni. Nyugtasd meg, és mondd neki, hogy itt vagy, segítesz, ha igényli! Ez nem újdonság. Már jól működik közöttetek. Igaz?
Szingli: Több olyan szuper konstelláció lesz az égen, ami megerősít téged abban, hogy jól vezeted az életedet. Szerencsére nem fog elönteni az önelégültség és az önhittség. Ettől lehetsz vonzó azok szemében, akik a józanságot és a szerénységet keresik. Hidd el, hogy sokkal többen értékelik azt a visszafogott stílust, amit te képviselsz!

Mérleg heti horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Vasárnap együtt gyújtsátok meg a harmadik gyertyát az adventi koszorún, és tudatosítsátok, hogy milyen fontos, hogy összetartsatok! A közelgő ünnepek nem csak az ajándékokról, a díszítésről és a finom falatokról szólnak, hanem a köztetek lévő szeretet erősítéséről is. Talán ezért hívják a karácsonyt a szeretet ünnepének…
Szingli: Hiábavaló mástól várni azt, amit te sem tudsz és/vagy akarsz adni. Sokan abba a hibába esnek, hogy egy párkapcsolatot arra használnak, hogy különböző „deficiteket” akarnak kicsikarni a társukból. Amikor ezt józanul átgondolod, akkor egyetértesz. De amikor közel engedsz valakit magadhoz, időről időre te is elvársz lehetetlen dolgokat…

Skorpió heti horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Ciki lenne a pénz miatt összekapnotok. Pedig szerdán egy kellemetlen fényszög pont erre hajlamosít titeket. Tény, hogy az ünnepek sokba kerülnek. Az újabb rendelkezések pánik hangulatot keltenek. De ebbe nem szabad bevonódnotok. Fogjatok össze, tételesen írjátok le, hogy mire mennyit szántok! Utána egyszerűbb lesz kordában tartani a pénzt.
Szingli: Mostanában a szokottnál többet számolgatsz. Semmi kedved mások helyett fizetni. Igazad van. De te se várd el, hogy a másik kifizesse a kávédat! Csak akkor kínos ez a téma, ha te úgy állsz hozzá. Szóval vegyél egy nagy levegőt, és csak akkor ülj be kávézni valakivel, ha ki tudod fizetni a kávédat! Az ismerkedés kezdeti fázisában ez normális és elvárható.

Nyilas heti horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Egy szerdai Nap – Neptunusz fényszög rányomja a bélyegét az egész hetedre. Hajszoltnak érezheted magad. Nem éred utol magad, amitől egyre ingerültebbé válsz. A párodnak sok türelemre lesz szüksége ahhoz, hogy a hisztijeidet kezelni tudja. Ő szeret, és ismer annyira, hogy tudja, mit kell tennie, ha azt akarja, hogy megnyugodj…
Szingli: Nem leszel túl fényesen ezen a héten. Egy szerdai Nap – Neptunusz fényszög szerint nem látsz tisztán. Szabályosan köd hull rád. Ilyen állapotban téves következtetéseket vonhatsz le. Bölcsen tennéd, ha most hallgatnál az égi bölcsességre, és nem bonyolódnál bele semmilyen „adok-kapok-ba”. Maradj ki mindenféle vitából, győzködésből, érvelésből!

Bak heti horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Merkúr után Vénusz, a kis szerencse és szépség bolygója is belép a Bakba. Ettől kicsit szerencsésebbnek és szebbnek érzed magad. Talán végre meghallod, hogy a párod mennyit dicsér téged. Eddig ezeket hízelgésnek ítélted meg. De most rájössz, hogy szeret, és abban akar megerősíteni, hogy ő szépek, vonzónak, kívánatosnak lát téged.
Szingli: Szombaton hajnalban Merkúr után Vénusz, a kis szerencse és szépség bolygója is belép a Bakba. Ettől kicsit szerencsésebbnek és szebbnek érzed magad. Ne lepődj meg, ha több bókot kapsz! Amint nő benned az önbizalom, úgy kívülről is egyre több elismerés jön. Mert megérdemled. Olyan könnyű ezt másoknak mondani. De befelé sokkal nehezebb…

Vízöntő heti horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Amennyiben közös kasszán vagytok, egyetértésre kell jutnotok, hogy mire költötök, és mire nem. Ha külön gazdálkodtok a pénzétekkel, akkor nem muszáj elárulnod, hogy egy barátodnak, vagy kollégádnak kölcsön akarsz adni, mert bajba jutott. De nem a titkolózáson van a hangsúly. Hanem azon, hogy eldöntheted, adsz-e, és mennyit.
Szingli: Nem lesz könnyű különbséget tenni baráti közeledés és flört között. Ezen a héten hajlamos leszel összekeverni a dolgokat. Jobb lenne, ha nem gondolnál bele többet a dologba, mint amennyi valójában benne van. Persze ezt könnyű mondani. Leegyszerűsítheted a dolgot azzal, ha tisztelettudó és semleges maradsz. Vagy konkrétan rákérdezel, hogy mit szeretne.

Halak heti horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A hét egészen jól indul. De a péntekhez közeledve egyre sértődékenyebbé válsz. Pénteken dupla bolygó szembenállás lesz, ami ürügyet szolgáltat a duzzogásra. Vigyázz, mert a párod is hasonlóan érzékeny lesz! Kár lenne az ünnepek előtt összeveszni. Tény, hogy karácsony előtt megsokszorozódik a szakítások száma. Legyetek ti kivételek!
Szingli: Ahogy közeledik a karácsony, egyre érzékenyebben reagálsz apró dolgokra. Nem szeretnél, de könnyen megsértődsz. Ez feszültséget kelthet egy friss kapcsolatban. Sokat segíthet, ha megnyílsz, és kimered mondani, hogy mi bánt. Ezt nem a másik miatt, hanem saját, jól felfogott érdekedben kellene megtenned. Főleg, ha eddig nem volt bátorságod.

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva