borsonline.hu | 2022.09.02. 08:52
Horrorbalesetet rögzített a kamera az M7-esen
Itt sajnos nem lehet elmondani, hogy centiken múlt a baleset.

Elképesztő felvételt kapott a Bp-i Autósok oldala, és bár rendszerint a videókon sikerül elkerülni a baleseteket, ebben az esetben nem sikerült. A sofőr éppen a Balaton irányába haladt autójával az M7-esen, amikor Tárnok közelében, a lehajtó előtt előzésbe kezdett, a belső sávban haladva azonban az előzöttek egyike hirtelen, bár indexet használt, bevágódott elé, letarolva a fedélzeti kamerás autót. A megdöbbentő képsorokból egyértelműen látszik, hogy hiába indexelt a szürke autós, a visszapillantót biztosan jó ideje nem nézte.

 

 

– Az ütközést elkerülve balra húzódtam a belső sáv füvére, (nem emlékszem, de szerintem fékeztem is) és abban a pillanatban már sodródtam is a leállósáv szalagkorlátja felé, aminek neki is csapódtam. (egy pillanatra volt egy gondolatom, hogy ellenkormányozzak, de ilyen tempónál féltem, hogy felborulunk) –írta az esettel kapcsolatban a balesetet szenvedett autós.

 

 

Ezután ráadásul a baleset okozója minden segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A kocsiban ketten utaztak, és hálát adtak azért, hogy az autójuk bár totálkárosra tört, sértetlenül megúszták a balesetet.

– Az autóm (Vectra C kombi megvédett minket) totálkár, de hálát adok az égnek, hogy épségben megúsztuk a párommal. Lehetett volna sokkal rosszabb is, pl. ha jön egy kamion is, vagy bárki más belénk csapódik, esetleg felborulunk.

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: borsonline.hu
Nyitókép: borsonline.hu

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva