Szaniszló Hajnalka | 2019.06.01. 06:00
Gyerekes? A lényeg, hogy érezd jól magad a strandon - és játssz velünk!
Rengeteg jópofa strandcucc kering a neten és sok felnőtt kattan rá a pizza alakú strandmatracra vagy a sörtartóval ellátott felfújható, vízen lebegő pálmafára. Ezekből szemezgettük most, a teljesség igénye nélkül.

Korábban már írtunk arról, hogy az idei nyáron mi lesz a legnagyobb sláger a strandon: ez nem más, mint a törölközőkini, amelyről inkább lesújtó, mintsem pozitív véleménnyel voltunk, de mivel nem vesszük magunkat 100 százalékosan komolyan a témában, el kell mondjuk, hogy megértjük.

A potom 200 dollárért megrendelhető citromsárga és rózsaszín towelkini készlethiánya eléggé szíven ütött bennünket, így kénytelenek vagyunk a nagy érdeklődésre való tekintettel újonnan piacra dobott almazöld darabbal átvészelni a nyarat. Szeretünk mi is trendik lenni, na!

Kissé komolyabbra fordítva a szót: a tény, hogy a kínai gyártók és a nagy divatcégek egyre extrémebb ötletekkel állnak elő, köszönhetően annak, hogy a mai kor emberének egyre magasabban van az ingerküszöbe. Ahogyan egy jó horror sem áll már meg a szimpla fehér leples-szellemes ijesztgetésnél, úgy a stranddivatban is kénytelenek követni az egyre elképesztőbb trendeket, mint amilyen a csillogós ragasztószalag-kini is.

Így történhet meg az is, hogy ha például a baráti társaságoddal mész nyaralni, kihagyhatatlan, hogy kirakjatok egymásból egy egész pizzát.

Fotó: Amazon.com

A legtöbb különleges darabot a felfújható strandmatracok és különböző vízi pihenő-alkalmatosságok között találtunk, ezért ezekből össze is állítottunk egy galériát.

Kattintsatok a galériáért a polip-fiúra!

 

Hogy a megcsócsált csokis fánk vagy az élethű sós perec alakú matrac tetszik-e jobban, azt egyelőre nem tudtuk eldönteni, de mondjátok meg ti!

Ha már lejárt lemez a felfújható hattyú és az unikornis, akkor szerezz be egy zacskó óriás popcornt, amelyen feszíthetsz a Balaton partján idén nyáron.

Nézzétek meg a fenti galériában a perecet és az ananászt is!

Fotó: Amazon.com

Természetesen nem csak ezekből kínál a net bőséges választékot, hanem a kifejezetten a gyerekek számára készült kerti vízicsúszdákból is van kellő mennyiségű őrült találmány. Természetesen nem kizárt, hogy apa és a barátai nem vágynak majd arra, hogy ezeket kipróbálják, és még csak erőszakkal sem kell őket rávenni, annyira jópofák ezek a cuccok. Valljuk be, hogy gyerekként mi is örültünk volna egy ilyennek a hátsó kertben, ha már nem jutunk el a tengerhez. Van benne hegy és csúszda, plusz szökőkút és locsolós rész is, s mindezt egy felfújható dínó őrzi. A bennünk élő gyermek imádja!

Fotó: Amazon.com

Arról már nem is beszélve, hogy aki látta a Charlie és a csokigyárat, biztosan egyből az umpa-lumpákra gondol, ha meglátja a lenti képet. Egy csoki-csúszdán lecsúszni a nyalóka-hegyről a cukorka-tengerbe… hmmmm… Candy Land a köbön.

Fotó: Amazon.com

Összességében mi azt mondjuk, hogy öltözz bár polipnak vagy napozz egy óriás jégkrémen, a lényeg az legyen, hogy jól érezd magad idén nyáron a Balatonnál, ha pedig rendelkezel a fentiek valamelyikével, akkor töltsd fel az Instagramra az arról készült fotóidat #likebalatonjatek megjelöléssel, és legyen a tiéd egy likeBalaton.hu-s ajándékcsomag a sorsoláson!

A játék kezdete: 2019. június 1. 6:00 óra
A játék vége: 2019. június 7. 24:00 óra
A sorsolás időpontja: 2019. június 11. 13:00

Játékszabályzat itt!

Készítette: Szaniszló Hajnalka
Nyitókép: Amazon.com

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva