Szaniszló Hajnalka | 2019.05.29. 06:00
Dilinyós fürdőruha? Ezekre tuti mindenki felfigyel!
Rácsodálkoztunk a törölközőkinire, de nagyon! Extrém strandszerkók: csótánymatracok, óriás avokádó-úszógumik, ragasztószalag bikini helyett... mindig van új a nap alatt.

Itt már írtunk az ide „átlag” stranddivatról, most pedig az extrém példákból válogattunk.

A towelkini a legújabb, 2019-es őrület. Mi egyelőre nem tudtuk megfejteni, hogy miért praktikus, hogyan nem fogunk benne megolvadni a Balaton partján, de hátha nektek van ötletetek. Egyelőre azonban nézzünk egy még ennél is meghökkentőbb idei darabot.

 

Amíg tavaly a kagylók taroltak a parton, addig idén egyelőre a csótány alakú strandmatrac a leggusztustalanabb és kellően visszataszító is, de biztosan lesz, aki poénosnak gondolja majd, és vélhetően a gyerekek és a férfiak is előszeretettel ijesztgetik majd a nőket a látvánnyal. Így kell távol tartani a nőket 2019-ben!

Férfiak, ha magányosan akartok pihenni a strandon, szerezzetek be egyet, garantáltan nem zavar majd senki!

Azoknak a nőknek pedig, akik szeretnének a figyelem középpontjába kerülni, ezen a matracon garantáltan sikerülni fog. Osztani fognak benneteket, az fix. Nem nagy ár a népszerűségért, ugye?

Ha a fentiek mégsem tetszenek, akkor ragassz magadra csilli-villi ragasztószalagot! Komolyan mondjuk! New Yorkban tudják a tutit!

A The Black Tape Project (magyarul körülbelül annyit tesz: a ragasztószalag-projekt) az idei évben megőrjít majd minden férfit a Balaton partján. Jó értelemben akkor, ha modell-alkatú hölgyeken jelenik majd meg…

Amennyiben nem tökéletes alakra ragasztjuk a legújabb agymenést – minden tisztelettel mondjuk, hogy – inkább nevetség tárgyává fogunk válni, mintsem kívánatosan kinézni. Akkor is megőrjíjük majd a férfiakat, csak más értelemben: a röhejes látványtól fognak agybajt kapni.

Nem volt ez egyébként mindig így! Hogy hogyan változott a balatoni stranddivat, arról itt írtunk, kattints a retró-élményért!

S most akkor lássuk végre a törölközőkinit!

A korallszín egy fontos társadalmi problémára hívja fel a figyelmet: a korallzátonyok pusztulásáról van szó. A divat így próbál a Földnek visszaadni kicsit abból, amit a ruhagyártó cégek elvesznek tőle. A korall abszolút telitalálat a vízparton, mi sem áll közelebb a hozzá. Fazonban idén a 80-as évek vonalvezetése tér vissza (gondoljuk a Baywatch sztárjaira), azaz a magasan szabott bugyi, illetve bugyirésszel rendelkező egyberészesek abszolút trendik lesznek. Jön a darázsolt felület, öv a derékon, illetve a merevítőpántos bikinifelsők – mondta el nekünk Nagy Dóra stylist egy korábbi interjúban.

Egyelőre nem találtunk korallszínű törölközőkinit, csak citromsárgát, zöldet és rózsaszínt, de a gyártók és a divatmogulok kapcsolhatnának, mert idén ez a szín lesz az abszolút sláger a strandokon!

Ember nélkül, kiterítve a legviccesebb!!!

Most komolyan, mire jó ez? Értjük, hogy három az egyben, hiszen törölköző, bikini és fekvőalkalmatosság egyben, sőt, ha nagyon akarjuk, még ruhának is megfelel, ha ki akarunk ugrani egy sétára az üdülőfaluban, de az biztos, hogy meleg és nem is túl vonzó, nem igazán szemet gyönyörködtető darab.

Állítólag a tervezőjének az is eszébe jutott, hogy így biztosan nem fogjuk elhagyni a bikininket. Hol? A vízben? Ebben kellene bemennünk a vízbe??!

Amúgy tudjátok képzelni, hogy felveszitek a törölközőkinit egy ilyen papuccsal? Kell ennél extrémebb? Nincsenek szavak…

Állítólag már most nagy népszerűségnek örvend (a törölközőkini), hiszen ahogyan mondják, remekül szellőzik is….

Mi azért bízunk benne – minden egészséges párkapcsolatra vágyó nő nevében is –, hogy nem ebben óhajtja majd elcsábítani leendő kedvesét, mert mi megkérdőjelezzük a sikert.

Ennél sokkal mókásabb az avokádómatrac, amelynek a közepe/magja amúgy egy strandlabda, de ha kiveszed belőle, akkor oda épp bele tudod helyezni a formás feneked.
Ahogyan ő is teszi (A kék rövidnadrágos srác nem tartozék, sajnos. Ugye, hölgyek?)

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva