2019.07.22. 11:00
Jelentkezz, és legyél te 2020 Tündérszépe!
Elmúltál 16, de még nem vagy 30? Jelentkezz a versenyre és legyél te 2020 Tündérszépe! Saját fotósorozattal is nevezhetsz, vagy kérhetsz profi fotózást is.

Úgy gondolod, hogy nálad nincs szebb lány a vidéken? Esetleg a barátnőd az, aki után mindenki megfordul? Vagy tán a lányodnak bizonyítanád be a róla készült fotókkal, hogy igenis gyönyörű? Ha bármelyikre bólintottál, küldd el a jelentkezésed a Tündérszépek oldalon található űrlapon, és vegyél részt egy életre szóló kalandban!

Ahogy az előző verseny során is, a megyei és regionális előválogatóból a szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző, illetve a szavazók által legmagasabb értékelést kapott versenyző – összesen tehát 4 hölgy – jut tovább, a központi döntőben celeb zsűri választja ki a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét, illetve az olvasók is megszavazzák a legszebb lányt. A megyei előválogatóba 30-an kerülnek be, a regionális fordulóban Fejér, Veszprém és Zala megye 4 lánya küzdhet a továbbjutásért.

A pécsi Fábián Evelein nyerte a 2019-es Tündérszépek versenyt (Fotó: Laufer László)

Jelentkezni október 8-ig lehet a Tündérszépek oldalon, a megyei előválogató szeptember 16-tól október 21-ig tart. A regionális előválogató október 24-én indul, és november negyedikén zárul le. Az országos döntőben lévő lányokra online január 23-ig lehet szavazni, a televíziós döntőre pedig január 24-én kerül sor.

S hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, egy felkészítőtábor, számtalan nyeremény, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utazás is vár a legszebbekre. Sőt, idén a szavazók között is osztunk ki ajándékokat, így érdemes lesz izzítani a különböző elektronikus eszközöket!

Légy Te a Tündérszépek 2020 nyertese! Itt jelentkezz még ma!

Elolvasnád a 2019-es győtessel készített interjúnkat? Itt megteheted!

(Borítófotó: A győzes és udvarhölgyei, fotó: Laufer László)

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva