likebalaton.hu | 2019.10.28. 10:00
Kihívás teljesítve - tetris challenge a Balatonnál
A Balatonnál mindenki kipakolt: mentőegységek, vendéglősök, fotósok, túrázók mutatták meg földön és vízen, milyük van.

A Balaton Camino hetedik napján készült ez a fotó. A csapat megállt a Balatonederics-Badacsonyörs táv közben a badacsonyi mólón, hogy Orbán Péter fotós segítségével elkészítsék ezt a különleges képet. A kép a tavalyi drónos sorozatot folytatja, nem utolsó sorban csatlakozik a „tetris challenge” kihíváshoz. A Balaton Camino kapcsán egyébként az egyik ötletgazdával és egyben főszervezővel, Rákász-Losonczy Judittal készítettünk egy beszélgetést is a kaland izgalmairól, melyben természetesen a tetris cheallene-ről is mesélt a likeBalaton.hu-nak.

A balatoni vitorláskikötő, mint műfaj, külön világ. Mindegyiknek megvan a maga jellegzetessége, vannak divatosak, kevésbé divatosak, drágák, praktikusak, mindenféle. Van egy, amely hosszú idő óta az állandóságot és a minőséget képviseli, ez pedig a Hajógyári Kikötő Balatonfüreden, amelynek csapata semmi pénzért ki nem hagyta volna a tetris challenge-t. Lám, mi mindenre jó egy hajódaru…

Fotó: Hernádi Tamás

Egy igazi kihívásból a művészet sem maradhat ki, bár a kellékek talán kevesebben vannak, ami belül van, az sajnos itt nem látható. A fotón az északi part egyik legkeresettebb session-zenésze, Nagy Gergely látható.

És ha már hajóztunk és zenét is hallgattunk, akkor igyunk meg egy kávét/teát/bármit a Karolinában! Minden hozzávaló megvan, tessék csak megnézni a képet a Schindele-testvérekkel…

Fotó: Szente Benjámin

Emlékeztek a Hévízi-tavon tekerő Spin Racingesekre? Ők sem hagyták ki ezt a kihívást, megmutatják, mi lendíti ki őket a komfortzónájukból. Torsa Dániel szervezésében a közelmúltban közel 5 ezr km-t tekertek a maratoni verseny résztvevői, megérdemlik, hogy kicsit pihenjenek és napozzanak.

Közzétette: Dani Torsa – 2019. október 19., szombat

Szép Péter neve a csodaszép kikötős fényképekről jut az eszünkbe, a fotós is kiterítette, mivel dolgozik, mi mindenre van szüksége a profi munkához. Nézzétek:

#keszthelydronphoto #tetrischallenge #photography #aerialphotography #dronphotography #lovemyjob #lovephotography?…

Közzétette: Keszthely DronPhoto – 2019. október 14., hétfő

A légimentők amúgy sem ijednek meg a kihívásoktól, és ahogy ebben a cikkben is olvashatod, az emberi kapcsolatok, a hétköznapok megélése nekik is nagyon fontos. Egy kis játékra mindig van idő, természetesen nem az ügyeleti időben.

Köszönjük a Magyar Mentőmotor Alapítvány kihívását a #tetrischallenge-re a Magyarországi Légimentésért Alapítvány felé! A kihívást teljesítettük! #tetrischallenge #challengeaccepted #légimentők #hunhems

Közzétette: Magyar Légimentő Nonprofit Kft. – 2019. szeptember 23., hétfő

Az egyik legnagyobb tetriszes durranás a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának (VMSZ) munkatársainak köszönhető. Olyan fotót készítettek, ami még sehol sem látható. Itt ugyanis az elképesztően gyönyörű zöld Balaton vízén, a Rupert mentőhajóba kapaszkodva, lebegve láthatjuk őket, ahogy a kezükben tartják munkaeszközeiket.

Fotó: facebook/ VMSZ – Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és ÖTE

A diákok sem maradhatnak ki a kihívásból. Siófoki Siófoki Szakképzési Centrum Marcali Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája is elkészítette tetris challenge képét a tanárok és diákok közreműködésével. A kipakoláson megjelenítették az intézményben tanulható szakmákat, köztük az idegenforgalomhoz kapcsolódó felszolgáló, cukrász és szakács mesterséget is.

Marcali középiskolások kipakolása (Fotó: Duzsik Nikolett)

Részlet az őszi szezon egyik legmenőbb balatoni programjából, melyet a balatonellei BL YachtClub szervez: az egész évben közlekedő Luszi hajóval kirándulás Balatonlelléről Révfülöpre, onnan kerékpárral Badacsonyba, ott a Hableányban egy borkóstoló, üzemlátogatás, ebéd, majd vissza hajóval. A fotón épp a programot élesben tesztelő BL YachtClub csapata Révfülöpön.

Fotó: BL YachtClub & Apartments

Hoztunk egy kakukktojást, nem a Balaton, de nekünk nagy kedvencünk:

Dutch marine corps.

Közzétette: Dylan Wildschut – 2019. október 4., péntek

Az összeállítást készítette: Krausz Andrea, Mihály Szilvia, Szalai Mariann, Szaniszló Hajnalka

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva