Mihály Szilvia | 2019.09.29. 14:49
Közel 5 ezer km-t bicajoztak a SpinRacing versenyzők a Hévízi-tavon
Egész nap nyomták a bicikli pedálokat szombaton a Hévízi-tó teraszán a versenyzők, őrületes tempót diktáltak, fergeteges volt a hangulat, gyere, mutatjuk!

Épp öt órája tekertek a Spin Day Maraton versenyzői, amikor meglátogattam őket a Hévíz-tófürdő Medve teraszán. Míg a tófürdő vendégei a tavirózsák között úszkáltak, addig a sportolók keményen nyomták a bicajok pedáljait. Szédületes volt a hangulat, és őrületes a tempó!

Míg az egyik versenyző tekert, a csapattagok tánccal, tapssal biztatták. De mikor pihentek?

Minden csapatnak volt erőt adó technikája, motiváló szurkolói. Nézd, milyen cuki a kislány, aki egy törölközővel legyezi a levegőt, hogy frissítse a versenyzőt. Lehet, hogy szaunamesternek készül?

Ha csak a bringák kerekeit néztem, akkor is beleszédültem a versenybe, tényleg őrületes volt a tempó.

Torsa Dániel, az esemény egyik főszervezője is versenyzett, hihetetlen sebességgel tekert, mutatjuk a kilométer óráját. A szédületes tempó a csapatot, a SpinaRT-ot az első helyre repítette, majdnem 303 km-t tekertek a 8 óra alatt.

Albert Einstein szavai is motiválták Danit, ”Az élet olyan, mint a biciklizés: ahhoz, hogy az egyensúlyt meg tudd tartani, mozgásban kell maradnod!”

Már öt órája voltak nyeregben a versenyzők, ez az a holtpont, amikor már nem csak a testi, de a lelki edzettségre is szükség volt. A zene, a csapattársak, a szurkolók, a szpíker lelkesedése itt már kevés lett volna, ha valakinél a feladás gondolata felmerül.

Óránként volt hivatalos mérés, és óránként tudták meg a csapatok, hogy is állnak a versenyben. Itt épp a Spinék örülnek, hogy az öt órás versenyzés után vezetnek. A nap végén a harmadik helyet szerezték meg, de lelkesedésükből nem vesztettek:

Ha valaki imád nőiesen öltözködni, akkor egy SpinRacing versenyre is felveszi a tüllszoknyát. A Lelkes Amatőrök kicsivel több mint 253 km-t tekertek a nap végére, ezzel a Női kategória győztes csapata lettek.

Bár a kilátás csodaszép volt, szerintem így az ötödik óra körül ez a versenyzőket már nem motiválta. Azért mutatom, mit láttak:

Ez volt az a sportesemény, ahol még a szpíker is bringáról vezette a műsort:

Aki profi módon szeretett volna nyújtani, vagy egy masszázsra vágyott, az a Masszázs ponton gyűjthetett erőt a következő tekerésre.

Nézd meg a legjobb képeket:

Eredmények:

Nők:
I. hely Lelkes Amatőrök 253,79 km
II. hely Komáromi Kaméleon 248,45 km
III. hely Spinék és Zéró Balatonboglár holtverseny 247,1 km

Vegyes, 1 fő férfi a csapatban
I. hely Hagymakrém 215,83 km
II. hely Győri Spinn Team 213,86 km
III. hely Man és Donnák 213,28 km

Vegyes, minimum 2 fő férfi a csapatban
I. hely SpinaRt 302,87 km
II. hely Odin 299,09 km
III. hely Spinning Klub Tapolca 285,64 km

Készítette: Mihály Szilvia

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva