Krausz Andrea | 2020.04.13. 11:47
Kijárási korlátozás?! A Balatonon mégis locsolkodtak
A koronavírus-válság idején is lehet locsolkodni! Ezt bizonyította be a VMSZ – Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és ÖTE csapata. A szakszolgálat lányait egy drón kereste fel otthonaik ajtajában és a speciális mentőmunkát végző eszközről szólt a kedves, nem mindennapi locsolóvers.

A vízimentő lányok szemmel láthatóan megilletődtek a különös jelenség láttán, és örültek a köszöntésnek.

Drónról locsolkodtak a balatoni vízimentők (Fotó: facebook/ VMSZ – Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata)

 

Vízzel, kölnivel ezúttal ugyan nem szolgálhattak a vízimentők, de Bagyó Sándor, a VMSZ vezetője a fiúk nevében a drónról mondott el egy 2020 húsvétjára vonatkozó nyolc sorost.

Nézzétek meg:

Mi idén húsvétkor így locsolkodunk

Ebben a mostani különleges helyzetben mi így köszöntjük a hölgyeket. Boldog húsvéti ünnepeket kíván a Vizimentők Magyarországi Szakszolgálatának csapata!

Közzétette: VMSZ – Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és ÖTE – 2020. április 12., vasárnap

A felvételek elkészítésében segített Böröczky Bulcsú drónfotós, aki ezt írta a nem éppen hagyományos locsolásról: „Részese lehettem egy rendkívüli húsvéti locsolásnak. Sajnos a jelenlegi vírushelyzet átírta a hagyományos lehetőséget, ezért más, egészen egyedi megoldás született! 🙂 Ötletgazdája és megálmodója a VMSZ – Vizimentők Magyarországi Szakszolgálata és ÖTE, csapatának vezére, Bagyó Sándor ! A videóban látható egy speciális mentődrón is, ami a munkájukat segíti. Jelen esetben egy picit viccesebb szerepet tölt be…”

Részese lehettem egy rendkívüli húsvéti locsolásnak. Sajnos a jelenlegi vírushelyzet átírta a hagyományos lehetőséget, ezért más, egészen egyedi megoldás született! 🙂 Ötletgazdája és megálmodója a VMSZ – Vizimentők Magyarországi Szakszolgálata és ÖTE, csapatának vezére, Bagyó Sándor ! A videóban látható egy speciális mentő drón is, ami a munkájukat segíti. Jelen esetben egy picit viccesebb szerepet tölt be. 🙂 Rövidke werk videó a locsolásról 🙂 Ezúton kívánunk minden hölgynek sok-sok virtuális locsolót, e mellé, erőt és kitartást ebben a rendkívüli helyzetben! #maradjotthon nézzél képet…..

Közzétette: Drónfotó és Videó Böröczky Bulcsú – 2020. április 12., vasárnap

A 2019-ben 20 éves Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata minden évben elkötelezetten dolgozik és aktívan tesz a vízi balesetek megelőzéséért és felszámolásáért. Strandi vízimentő szolgálatuk tavaly több mint 400 vízimentővel, 71 strandon volt jelen. A 71 szolgálati helyen összesen 3784 alkalommal láttak el könnyű sérültet. Hajós szolgálatuk a nyári szezonban 9 hajóval állt készenlétben, melyből a két sürgősségi mentőhajó a nap 24 órájában riasztható volt.

Tavaly óta három speciális mentődrón is segíti munkájukat.

Nyitókép: Facebook/ VMSZ – Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva