Szaniszló Hajnalka | 2019.08.03. 14:00
KŐFESZT: jazz, irodalom és filmek a mesés Káli-medencében
A Kőfeszt szervezői a kulturált szórakozást támogatják, s erre a legalkalmasabb hely a Balaton-felvidéki kis ékszerdoboz.

A szervezők a kulturált szórakozást támogatják, és erre a legalkalmasabb hely a Balaton-felvidéki kis ékszerdoboz. Persze ezen a fesztiválon is lesz zene, csak itt a Dresch-Borbély Kvartett jazzmuzsikája, a Vodku fiai által feldolgozott Cseh Tamás dalok, a fővárosi romkocsmák nagy kedvence, az Erdőfű zenekar örömteli népzenéje, vagy éppen Pély Barna zseniális koncertje aranyozza be az estéket a Káli-medencében.

Ha már Kővágóörs, érdemes a helyi finomságokat választani, így például a Káli vendéglőt, de ne hagyjátok ki a Pálkövei strandot sem.

 

Tényleg hülyék lennének a Kőfeszt kitalálói? Hiszen a Balaton és fesztivál kombóról a dübörgő zene, az elképesztő tömeg, és a hangoskodó, esetleg részeg fiatalok jutnak eszünkbe. Nincs ebben semmi új. Ám egy kicsit – vagy nem is kicsit – téved, aki azt hiszi, nincs alternatíva. Vannak ugyanis üdítő kivételek. Mert a Kővágóörsön rendezendő KŐFESZT-re ezek közül egyik sem igaz. Ennek a fenti, nagyszerű videónak folytatása is van a YT csatornájukon, csekkoljátok, rendkívül szórakoztató!

A fesztivál további részleteit itt találod!

Itt pedig a térség borairól olvashatsz.

Ez csak a kezdet, mert kiállítások, irodalmi est, kerekasztal-beszélgetések és egyéb nyalánkságok is szerepelnek a programban. Tehát a kulturált szórakozás a vágya, alig néhány percre a Balatontól? Van egy jó tippünk. Augusztus 8-án Cseh Tamás emléknap, majd augusztus 9-től 11-ig a Kővágóörsi Művészeti Napok. Tehát irány a KŐFESZT!

 

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Nyitókép: a rendezvény közösségi oldala

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva