likeBalaton.hu | 2022.06.14. 10:00
Kvíz: A legjobb mentes finomságok a Balaton körül
Kvíz! Teszteld ismereteidet a Balatonról. Vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett rajongásod és az összes tudásod. Sok sikert!

Kvízből soha nem elég? Itt még többet találsz.

 

1/5

A Balaton első vegán étterme Balatonalmádiban található. Mi volt az alapító motivációja a nyitásra vonatkozóan?

2/5

Kecskesajt kerül a sajtburgerbe a gyenesdiási büfében, ahol a tulajdonosok maguk készítik a sajtot, amelyet laktózérzékenyek is fogyaszthatnak. Hol van ez a laktózérzékenyek számára kincset érő hely?

3/5

Ebben a népszerű, a veszprémi várnál található fagyizóban különleges ízű fagylaltokat választhatunk, laktózmentes verzióban és gluténmentes tölcsérben is. Többek között milyen ízekkel várnak? Több jó válasz is lehetséges.

Kérlek válaszd ki a(z) 2 helyes választ!

4/5

Lángos, sajtgolyó, tökmagos kabátba burkolt harcsaszelet, kukoricalisztbe forgatott hekk és somlói galuska. Mi a közös ezekben az étkekben a különleges balatongyöröki strandbüfében?

5/5

Minden fagyi glutén-, színezék- és tartósítószer-mentes abban a balatoni fagyizóban, amely az egyik vár lábánál található. Melyik várnál van a fagylaltozó?

Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

 

Kvíz: A legjobb állatos programok a Balatonnál II.

 

Kvíz: Balatoni borok – mennyire ismered őket?

 

Kvíz: A balatoni hajózás története, érdekességei III.

 

 

Nyitókép: illusztráció/Shutterstock

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva