likeBalaton.hu | 2022.03.22. 12:00
Kvíz: Híres sportolók a Balatonnál I.
Kvíz! Teszteld ismereteidet a Balatonról. Vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett rajongásod és az összes tudásod. Sok sikert!

Kvízből soha nem elég? Itt még többet találsz.

 

1/5

A Ferencváros hétvédje, Botka Endre balatoni nyaralótulajdonos, sok időt tölt a tónál a családjával. Kevesen tudják róla, de nagyon szeret a konyhában tevékenykedni. Mit készít leggyakrabban?

Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport
2/5

Rakonczay Gábor az óceánjárás mellett hatalmas ultrafutó, így a Balatonhoz is rendszeresen jár. Egy-egy ilyen balatoni ultrafutással körülbelül mennyi kalóriát éget el?

Fotó: Rakonczay Gábor hivatalos
3/5

Sigér Dávid, a Fradi közppályása szerint olyan a Balatonban lenni, mint az anyaméhben, a víz közelsége megnyugtatja. Átúszta már a Balaton a focista?

Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós
4/5

A Golden Globe Race földkerülő vitorlásversenyt mindössze a világon hatan teljesítették teljes mértékben. Köztük volt Kopár István is, akinek ma is szívügye a Balaton, itt kezdett vitorázni is.. Mi volt a 2018-as világversenyben különösen nehéz számára?

Fotó: családi/veol.hu
5/5

Az első Fradi-meccs, amelyen a Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes részt vett nézőként, egy balatoni focimeccs volt. Melyik balatoni csapattal játszott akkor a Fradi?

Fotó: Szabó Miklós/Nemzeti Sport
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

 

Nyitókép: illusztráció/Freepik

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva