likeBalaton.hu | 2021.12.06. 14:00
Kvíz: Adventi kalandok a Balatonnál I.
Kvíz! Teszteld ismereteidet a Balatonról. Vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett rajongásod és az összes tudásod. Sok sikert!

Kvízből soha nem elég? Itt még többet találsz.

 

1/5

A karácsonyi mesevilág egész évben Keszthelyen laknak és dolgoznak, nyáron imádnak kirándulni és strandolni, de ilyenkor a Csodaországban serénykednek. Idén már nemcsak a csúcsdísz a divat a fán, hanem...

Fotó: Mészáros Annarózsa
2/5

Idén is lesz Mikulás Regatta, balatonlellei rajttal. Minimum hány főnek kell a versenyen induló hajón tartózkodnia?

Fotó: sonline.hu
3/5

Advent első vasárnapján megnyitott a vörsi betlehem. Ez Európa legnagyobb, templomban épített betleheme, amely nemzetközi érdeklődésre tart számot. Mekkora területen rendezik be a kis balatoni településen ezt a látványosságot?

Fotó: Krausz Andrea
4/5

Adventi nyereményjátékban vehetsz részt a likeBalaton.hu oldalán. Meddig lehet játszani az izgalmas, titokzatos nyereményekért?

Fotó: Mészáros Annarózsa
5/5

A Balatontól szállították idén a fővárosba az ország karácsonyfáját. Milyen magas és milyen idős a hatalmas, nemesvámosi ezüstfenyő?

Fotó: Napló-veol.hu/Pesthy Márton
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

Nyitókép: illusztráció/Freepik

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva