Mihály Szilvia | 2020.03.13. 10:00
Leszel a násznép tagja? Rendhagyó esküvő kiállítás a Balatonnál!
Tökéletes balatoni esküvőről álmodsz? Gyere, megmutatjuk, milyen egy igazán rendhagyó esküvő kiállítás, ahol belecsöppenhetsz a nagy napba! Légy része a násznépnek, és figyelj, mert egy krokodil is megjelenik valahol.

Ha már megvan a nagy Ő, és szóba került az esküvő, akkor itt az ideje megtervezni a nagy napot!
Ha azt szeretnéd, hogy a készülődés és a szolgáltatók kiválasztása is felejthetetlen legyen, akkor március 22-én a nemesvitai real wedding show-n a helyetek!
A Csali Szőlőbirtok és Balatoni Krokodil Vendégház és Rendezvényhelyszín már önmagában tökéletes díszletet biztosít a nagy naphoz. Még a kora tavaszi fények és színek is lenyűgöznek, pedig nincs feldíszítve a helyszín, nem áll a boldogságkapu sem. De annyira varázslatos az elénk terülő látvány, hogy magával ragad a végtelen érzése, azonnal el tudom képzelni, milyen, amikor megtelik a birtok a násznéppel és belibben a menyasszony, hogy örök hűséget fogadjon párjának.

Fotó: Csali Szőlőbirtok

Nemesvita a Balaton északi partjától 3 km-re a 84-es főút közelében fekszik, a Csali Szőlőbirtokról egyedi panorámában lesz részünk, az egész Tapolcai-medence, a tanúhegyek és a Balaton szegélyezik a láthatárt.

A birtok tulajdonosa Csali János a Balatoni kör tagja, boraikkal hazai és nemzetközi versenyeken is bizonyítottak, vendégházuk ablakából ugyanolyan varázslatos a kilátás, mint az udvarról, öröm lehet itt ébredni. Borainak a Krokodil nevet adta, hamarosan megtudjuk, miért.
Csali Nikolett és Szente Kata már több esküvőt szervezett a birtokon, most egy rendhagyó esküvő kiállításra várják a házasulandó párokat.

Fotó: Csali Szőlőbirtok

– Miért különleges ez a kiállítás?
– Egy valódi esküvőbe cseppennek bele a résztvevők, a násznép tagjaiként ismerhetik meg a velünk dolgozó szolgáltatókat a párok. Nem standok lesznek kialakítva, hanem a vendégek élesben láthatják, hogyan működik egy-egy szolgáltató, hogyan dolgozunk mi.
Korábban is volt rá példa, hogy a násznép tagjai később visszajöttek hozzánk, hogy ők is itt szeretnének esküvőt vagy családi eseményt tartani, azért gondoltuk, hogy ez a fajta bemutatkozás hatékony lehet. Innét nem egy táskányi szórólappal és szolgáltatói címmel térnek haza a vendégek, mint egy hagyományos esküvő kiállításról, hanem valódi élményekkel gazdagodnak, így könnyebb lesz a választás, ha elkezdik szervezni a nagy napot.

Közzétette: Szente Kata Ceremóniamester – 2020. február 14., péntek

A bemutatkozó szolgáltatók már többször, több helyen dolgoztak együtt, ezt a szinergiát, az egységet akarjuk megmutatni.
Azt találtuk ki, hogy egy mini esküvőt szervezünk, ahol a teljes ceremóniát bemutatjuk. A párnak ez amolyan esküvői főpróba lesz, szertartással, ruhával, tortával, fotóssal, videóssal, DJ-vel. A násznép tagjai viszont nem a család és a barátok lesznek, hanem az esküvő show-ra érkező érdeklődő párok, akik valóban megtapasztalhatják, átélhetik, milyen egy esküvő, ha mi szervezzük – mondja Kata.
– Arra épül a koncepció, hogy a teljes esküvőt eljátszunk – veszi át a szót Nikolett.
– A pár valóban az esküvőjére készül, már lelkesen írják az esküszövegüket, volt ruha- és sminkpróbájuk, megvan a bevonuló zenéjük is. Igyekszünk a helyszínt is teljes körűen bemutatni a borokkal, a menüvel, a ceremóniamesterrel, a dekorációval, virágokkal, ékszerésszel. Látható lesz, hogy mi hogy bonyolítunk le egy esküvőt.

Fotó: Csali Szőlőbirtok

– Kit vártok erre a rendhagyó kiállításra?
– Azokat a párokat céloztuk meg, akik a közeljövőben szeretnének összeházasodni, de még nincs konkrét tervük, vagy egy-egy szolgáltató hiányzik a palettájukról. Környékbeli párok mellett nagyon sok fővárosi pár is érdeklődik, a Balatoni esküvők nagyon népszerűek. Egy jó hangulatú, családias rendezvényre készülünk.

– Mi lesz ennek a különleges napnak a programja?
– Az egész esemény egy esküvői forgatókönyvre épül. Lesz vendégvárás pogácsával és pálinkával, a vendégeknek kreatív fotózás, amihez egy oldtimer autó adja a díszletet, és ne felejtsük el a természeti hátteret sem, hiszen körülöttünk a tanúhegyek és alattunk a Balaton adja a legszebb élményt.
Lesz egy esküvői ceremónia bevonulással, fogadalomtétellel, lehet táncolni, bort és menüt kóstolni, és természetesen felvágjuk a menyasszonyi tortát is.
Az est zárása is különleges lesz, mi most nem tüzijátékkal, hanem vízi játék show-val zárjuk a napot.

Nagy létszámú programjaink, a háttérben megbújó balatoni krokodil panorámájával

Közzétette: Csali Szőlőbirtok, Balatoni Krokodil Vendégház és Rendezvényhelyszín – 2019. október 17., csütörtök

– Hogy tudnak a párok a szolgáltatókkal egyeztetni, a saját esküvőjükről beszélgetni?
– Nagyon játékos formában oldjuk meg a kiállítás részt, annyit elárulunk, hogy egy kicsit szabadulószoba feelingje lesz ennek. A násznép, vagyis a párok a ceremónia után feladatokat megoldva jutnak el a kiállítókhoz, több állomás, több helyszín lesz kialakítva a stábnak. Aki szorgalmas volt, megoldott minden feladatot, az nászajándék sorsoláson vesz részt.
Fantasztikus nyereményekkel készülünk, a fődíj egy néhány napos pihenés a közeli Becehegyi luxus jurta hotelben, és sok más ragyogó ajándék mellett jegyespár fotózást, alkalmi sminket, porcelán tálat, grillázs kosarat és esküvői forgatókönyvírást és Krokodil borokat is nyerhetnek.

– És hogy kerül a Krokodil a Balatonhoz?
– Nagyon titokzatos a válasz, azt mondja Niki, hogy egy pohár borral a kezünkben a teraszon állva villan be a megoldás. Ha a szigligeti horizont felé nézünk, valóban egy lustán nyújtózkodó krokodil sziluettje formálódik meg a hegyek rajzolatából.

Téli reggel ???????⛅

Közzétette: Csali Szőlőbirtok, Balatoni Krokodil Vendégház és Rendezvényhelyszín – 2019. december 22., vasárnap

Kattints ide a Real wedding show programjáért!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva