astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.02.28. 08:00
Márciusi havi horoszkóp: sorsfordító változásokat hoz a Szaturnusz és a Plútó jegyváltása
Március 7-én Szaturnusz, a nagy sorsbolygó vált jegyet, 23-án pedig a Plútó – hatalmas energiák hoznak nagy változásokat március folyamán. S mi minden vár az egyes csillagjegyekre? A márciusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül!

Elolvasnád a 2023 éves horoszkópodat is?

 

 

KOS márciusi havi horoszkóp

A március lesz az év legnagyobb volumenű változások hónapja. Több terület is érintve lesz nálad: egészség, pénzügyek és ingatlan ügyek. Az egészségedre nagyon kellene vigyáznod március 7-től. Szaturnusz, a fegyelem bolygója jegyet vált, és azt javasolja, hogy ne vedd félvállról az egészség témát. Pénzügyeid kis mértékben javulnak 16-tól. Értékeld azt, amit kapsz! Ingatlan ügyekben átbillenhetsz a holtponton 25-től. Az sem kizárt, hogy új lehetőségek nyílnak meg előtted.

 

BIKA márciusi havi horoszkóp

Március számodra zavarba ejtő lesz. Egyrészt azért, mert olyan emberektől kapsz támogatást, akik komoly előnyhöz segítenek hozzá. Másrészt azért, mert 16-tól bolygód, a Vénusz a Bikába lépve harmóniát és kiegyensúlyozottságot hoz neked. Harmadrészt azért, mert a munkahelyeden 23-tól drasztikus átszervezés indul el. A Plútó jegyváltása nem kellemes, de ha nem kezdesz el hőzöngeni, hanem bölcsen vársz, akkor megsejtheted, hogy nem végleges az, amit márciusban mondanak.

 

IKREK márciusi havi horoszkóp

Le fog esni az állad márciusban. Álmodban sem gondolnád azt, ami ebben a hónapban valósággá válik! A karriered fantasztikus magasságokba emelkedik. „Oxigénpalackra” lesz szükséged. Előléptetnek, vagy önállósodsz, vagy munkahelyet váltasz. Ennek több éves munka áll a hátterében. Szóval nem érdemtelenül jön a siker. 25-én Mars kilép az Ikrekből. Már nem akarsz kapkodni. Tartósíthatod ezt a szuper tendenciát, ha nem sietsz. Szaturnusz, Kronosz, az idő ura segít neked.

 

RÁK márciusi havi horoszkóp

Előnyösnek éled meg azt, hogy Szaturnusz március 7-én belép a Halakba. Innentől közel 3 éven keresztül esélyed lesz továbbtanulásra és/vagy külföldi utazásra. Szaturnusz, Kronosz, az idő ura akkor támogat téged, ha nem sürgeted sem magadat, sem a folyamatokat. 25-én Mars belép a Rákba, és 30-án a legkedvezőbb fényszögbe kerül a Szaturnusszal, ami motivációt és ambíciót hoz neked. Vége a szégyenlősségnek. Itt az ideje, hogy célokat tűzzél ki, és ne várd tovább a sült galambot.

 

OROSZLÁN márciusi havi horoszkóp

Minden józanságodra és higgadtságodra szükséged lesz márciusban. Rengeteg fura emberrel lesz dolgod. Nem az a baj, hogy furák, hanem az, hogy belőled mit váltanak ki. Nagy bolygók jegyváltása nagy jövés-menést szimbolizál. Lesz, aki végleg eltűnik az életedből, és lesz új ismeretség. Utóbbi felkavarhat, de nem garantált, hogy véglegesen marad. Szóval elengedhetetlen, hogy nyitott, rugalmas és optimista maradj a történések ellenére is. Ezekben te jó vagy, ha figyelsz rá.

 

SZŰZ márciusi havi horoszkóp

Életed legnagyobb tanítását hozza valaki, akivel márciusban találkozol. Nem biztos, hogy ez párkapcsolat, de nem is kizárható. 7-én Szaturnusz, a nagy sors bolygója jegyet vált, és közel 3 éven keresztül tanít téged. Elsősorban arra, hogy ne ítélkezz. Pláne ne első látásra! Másodsorban arra, hogy keresd a másikban azt, amiben ő jobb. Harmadsorban arra, hogy észre vedd: ami a másikban idegesít, azt önmagadban sem tudod elfogadni. Ilyen például a pontatlanság…

 

MÉRLEG márciusi havi horoszkóp

Sok munkád lesz márciusban. De panaszkodás helyett örülj neki! Hiszen munka nélkül komoly anyagi gondjaid lennének. Ezt mutatják az égi folyamatok. Nagy, súlyos bolygók fognak jegyet váltani, ami nagy, súlyos felismeréseket hoznak neked. Talán komolyabban veszed a munkádat. Talán a felelősségvállalás nem nyom össze, inkább büszkévé tesz. Ugye, tudod, hogy ez a cél? Közben a szerelmi életed igencsak felélénkül. Végre megélheted a szeretve lenni csodáját.

 

SKORPIÓ márciusi havi horoszkóp

Amennyiben gyerekvállaláson töröd a fejed, akkor Szaturnusz, Kronosz, az idő ura azt mondja, 3 éven belül itt az ideje. Tudj róla, hogy ha te szüleid hosszan töprengtek volna azon, hogy vállaljanak-e, akkor te most nem lennél. Persze nem kell felelőtlennek lenned. Az arany középút a cél. Amennyiben nem aktuális a gyerekvállalás, akkor más téren kellene vállalkoznod. Ne csak munkára gondolj! Bármibe belevághatsz. Kapkodnod nem kell, mert Szaturnusz nem sürget. Sőt időt ad neked.

 

NYILAS márciusi havi horoszkóp

Márciusban megkönnyebbülsz, és új terhet kapsz azon nyomban. Reklamálásra nem lesz esélyed. Hatalmas bolygók mozognak az égen, és nem kérik a beleegyezésedet. Olyan sarkalatos életterületeket érintenek, mint a családod, a párkapcsolatod, a karriered, a gyerekeid. Vagyis mindent, ami fontos lehet a pénzen kívül. Ez utóbbi sem marad változatlan. Számítanod kell extra kiadásra. Nem fog kellemesen érinteni. Pedig te is meglepődsz, hogy milyen frappánsan meg fogod oldani.

 

BAK márciusi havi horoszkóp

Márciusban nagy változás a te életedben az lesz, hogy Plútó 23-án kilép a Bakból. Előtte még csavar egyet rajtad. 15 éve többször érezted, hogy nem bírsz már többet, mégis túlélted. Jegyváltás előtt a Plútó „teszteli”, hogy mennyit erősödtél 15 év alatt. Utána megkönnyebbülhetsz. De a március tartogat még meglepetéseket: 25-én Mars is jegyet vált, és konfliktusba sodorhat, hacsak nem őrzöd meg a híres higgadtságodat. Ne feledd, hogy minden csatát megnyersz, amit el sem kezdesz!

 

VÍZÖNTŐ márciusi havi horoszkóp

Az év harmadik hónapja megváltoztatja a közérzetedet, az ízlésedet és az emberek véleményét is. Március 7-én Szaturnusz kilép, 23-én Plútó belép a Vízöntőbe. Előbbi fellélegzést hoz, utóbbi drasztikus változtatásokra „vesz rá”. Ez az, ami egyeseknek fog tetszeni, míg másoknak nem fog. Téged nem szokott érdekelni, hogy mit gondolnak az emberek. Nem motivál, hogy tetsszen az, amit teszel, mondasz, képviselsz. Pedig neked is szükséged lehet a másik jóindulatára…

 

HALAK márciusi havi horoszkóp

Közel 30 év után március 7-én Szaturnusz újból belép a Halakba, és sorsszerű eseményeket hoz neked 3 éven belül. Több dolog meg fog változni az életedben. Esélyed sincs ellenkezni. Tudd, hogy semmi sem azért történik, hogy bajod essen! Sőt! Minden azért és akkor történik, amikor annak eljött az ideje, mert te már érett vagy. Szaturnusz a legpontosabb „időzítő”. Büszke lehetsz magadra, mert már tudsz felelősséget vállalni magadért és a cselekedeteit következményeiért…

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva