2020.01.28. 08:00
Megizzadtak a sikerért a szaunamesterek
Szaunamesterek versengtek a hétvégén a siófoki Galerius fürdő új alagsori szauna oázisában, ahol nemcsak a hőhatáson volt a hangsúly, hanem a látványelemeken is, hogy a vendégek számára ne csak jótékony, de szórakoztató is legyen az izzasztó program.

A sorrendben már nyolcadik Magyar Országos Szanuamester Bajnokság második fordulóját tartották a siófoki Colosseumban, vagyis a Galerius 60 főre méretezett szaunájában, ami a hang- és fénytechnikáját tekintve is a legkorszerűbbek közé sorolható. A bajnokságon 22 szaunamester mérte össze a tudását – tudtuk meg Balogh Renátától, a Galerius fürdő vezetőjétől, aki azt is elmondta, a többfordulós verseny különlegessége, hogy a vendégeket instruáló és egyben szórakoztató mesterek show jellegű programokat szerveztek.

Egyszerre 60 fő élvezheti a szauna-show-t Siófokon (Fotó: Sonline.hu)

A szaunában töltött 12-15 percben filmjelenetekből kölcsönzött történetekkel vagy egyéb más sztorikkal találkozhattak a vendégek. Volt, aki a Keresztapa című filmet vette alapul, így a gengszter stílust hozta programban és küllemben egyaránt, de a Galerius saját mesterei is kitettek magukért. Pusztai Júlia oroszos jelmezt és történetet kreált, míg a Molnár István Perzsia hercegként hozta a formát a szaunában.

A szaunamesterek egy jelenetet adnak elő a versenyen (Fotó: Sonline.hu)

A Galerius szauna rendezvényei évek óta népszerűek, nem véletlen, hogy a fürdőben éppen ezen a területen fejlesztettek a közelmúltban, hiszen mostanra elmondható, hogy kialakult egy bőséges szaunás törzsgárda és az izzasztó programok a szanuakultúra fejlődésével egyre több érdeklődőt vonzanak. Ebben szerepe van a hétvégihez hasonló programoknak is, hiszen azzal, hogy a szaunamesterek támogatják és szórakoztatják a pihegőket, már nem is tűnik olyan hosszadalmasnak és megterhelőnek a katlanban eltöltött negyed óra, mint régen, amikor még a homokóra volt a szauna egyik meghatározó kelléke.

Forrás: Sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva