Szeghalmi Balázs/kisalfold.hu | 2023.01.04. 16:00
Mexikóban fotózták a Miss Balaton legszebbjeit
Németh Vivient első udvarhölgynek választották a Miss Balaton versenyen augusztusban. A győri szépség a napokban Mexikóba utazhatott, hogy a balatoni megmérettetés 2023-as naptárának fotózásán vegyen részt.
  • Vivien élménybeszámolójából az is kiderül, hogy az egyik fotózás előtt parányi tequilával oldották a feszültséget.
  • A Miss Balaton legszebb versenyzői másfél hetet töltöttek a mexikói Tulumban, amely fehér homokos tengerpartjáról híres.
  • A lányok a veszélyes körülmények miatt nem barangolhattak a környéken.

Nyáron országos hír vált abból, hogy édesanyja után a győri Németh Vivien is a legszebbek közé jutott a Miss Balatonon. Unikumnak számít, hogy anya és lánya ugyanazon a szépségversenyen induljon három évtized különbséggel, s mindketten az első három között végezzenek.

– Bevallom, a 12 órás repüléstől tartottam. A landolás után óriási érzés volt, hogy a télből a nyárba csöppentem hirtelen – mondta el a győri Audi Hungaria Általános Művelődési Központ végzőse.

Karibi üdülőparadicsomban

Vivien és a Miss Balaton többi versenyzője üdülőparadicsomban, Tulum város fehér homokos tengerpartján pózolhatott másfél héten át. – Remek, profi csapattal dolgoztunk, a minőségi munkát

olyan mentorok támogatták, mint Epres Panni, Iszak Eszter és Gelencsér Timi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés

Kora reggeltől naplementéig tartott a fotózás, így más-más fényviszonyok közepette készültek a képek.

A komoly költségvetés és magas elvárások mellett – a nyomtatott naptárt külföldön is forgalmazzák majd –, az első pillanattól az utolsóig sikerült megőrizni a családias hangulatot. A többi modellel gyorsan megtaláltuk a közös hangot, szerencsére volt arra idő, hogy beszélgessünk egymással – részletezte Vivien.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Németh Vivien (@_vivien_nemeth) által megosztott bejegyzés

Tequila és mexikói zenészek

Azt is elárulta: egyszer kupicányi tequilával oldották a hangulatot. „A csapat mexikói tagjai azt mondták, hogy a hely szelleme kötelez, s az italtól szebben mosolygunk a felvételeken” – tette hozzá a győri diáklány, akinek a legjobban az érintetlen természet varázsa tetszett a Tulumhoz közeli dzsungelben. A lányok az igazi Mexikóból nem sokat láthattak.

– Hiába szerettünk volna kicsit nézelődni, ismerkedni az emberekkel, a kultúrával, ezt nem engedték.

A döntés érthető, hisz Mexikóban naponta történnek emberrablások, s ennek a veszélynek senki nem akart kitenni bennünket. Az utolsó előtti nap a csapat tagjaival közösen mentünk vacsorázni a városközpontba, ott találkoztunk mexikói zenészekkel, akik hatalmas kalapjukban játszották a jellegzetes latin dallamokat. Az est remekül sikerült. Nekünk sem kellett kétszer mondani, hogy táncoljunk az asztal tetején, ahogy a helyiek szoktak – mondta mosolyogva Vivien.

Életre szóló élmények

– Csodálatos szállodában, kiváló körülmények között tölthettem másfél hetet a távoli országban, életre szóló élményekkel gazdagodtam Mexikóban. Ezúttal is köszönöm a Miss Balaton csapatának, hogy bizalmat szavaztak nekem, s részt vehettem a naptár fotózásán – búcsúzott Vivien.

Forrás: kisalfold.hu

Nyitókép: Instagram/Németh Vivien

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva