origo.hu | 2022.08.14. 15:00
Megválasztották az új szépségkirálynőt a Miss Balaton versenyén
Egy 25 éves, budapesti lány fejére került a korona.

Csupor Olívia fejére került a korona a 2022-es Miss Balaton balatonfüredi döntőjén, első udvarhölgynek Németh Vivient, második udvarhölgynek Czepek Katát választotta a zsűri, melynek elnöki székében Nánási Pál foglalt helyet.

A Miss Balaton új királynője Csupor Olívia
Fotó: Miss Balaton

A döntő estéjén szinte tapintható volt az izgalommal teli várakozás a levegőben, hiszen a pandémia miatt az elmúlt két évben nem volt királynőválasztás a Balatonon. Végül óriási ováció közepette választották az idei királynővé a 25 éves, budapesti Csupor Olíviát.

– Nem hiszem el, hogy ez megtörtént, nagyon nehéz most megszólalni – árulta el a győzelme kapcsán Olívia, akinek többek között két ikertestvére szurkolt a nézőtér soraiban. Egy ilyen cím nagy felelősséggel jár, így kicsit féltem is ettől a pillanattól. Nagyon boldog vagyok, de tudom, hogy nem lesz könnyű ezen az úton. Ha tehetném, mindegyik lánnyal megosztanám a koronát.

 

 

Balogh Eleni, a verseny legutóbbi, 2019-es győztese három éven át viselte a Miss Balaton címet, így számára is különleges volt a szombat este: „Furcsa érzés, hogy nem vár majd otthon a koronám, de egyben nagyon boldog is vagyok. A döntős lányok közül mindenki megérdemelte volna a győzelmet, nem volt könnyű dolga a zsűrinek.”

A zsűriben a 2007-es Miss Balaton, dr. Finta Eszter Klára, Kassai Fibi sminkmester, Gecse Norbert üzletember, valamint Ajkai Dávid és Nánási Pál fotográfusok foglaltak helyet.

A Miss Balaton zsűrije
Fotó: Miss Balaton

– Nehéz dolgunk volt, nehezen kapcsoltam szét a fotós és a hétköznapi ember énemet. Végül nagyon jó eredmény született, nagyon elégedett vagyok – mondta el Nánási Pál.

Én ennyire fantasztikus szépségverseny-showt még nem láttam. Nagyszabású, monumentális és tökéletes. Ámultam és bámultam, még sokáig néztem volna. Nagyon örülök a lányok sikerének, és újra bebizonyosodott, hogy a Miss Balaton mindig kitesz magáért – mesélte Gelencsér Timi, aki idén először foglalt helyet a verseny casting zsűrijében.

Csupor Olívia ikertestvéreivel.
Fotó: Miss Balaton

A Miss Balaton új királynője, Csupor Olívia egy autóval és egy médiamenedzsment szerződéssel lett gazdagabb. Sőt, ősszel egészen Mexikóig, Tulumba repülhet majd a Miss Balaton 2023-as naptárjának fotózására, ahol a verseny korábbi felfedezettjei és győztesei körében fejlődhet tovább szakmailag.

 

Balatonfüredre tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: origo.hu
Nyitókép: Miss Balaton

 Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva