borsonline.hu | 2020.10.16. 17:00
Micsoda? Pumped Gabo aggódik a Balaton Soundért!
Pumped Gabotól megszoktuk, hogy közösségi oldalain protein reklámokat látunk, és minden képén kidolgozott izmait mutogatja, de most az izomcelebbel nagyot fordult a világ, aggódik.

Mindennek oka egy új, David Attenborough dokumentumfilm, és egy kis beszélgetés hazai környezetvédőkkel. Gabo ugyanis egyik percről a másikra elkötelezett, klímaválság elleni harcos lett.

– Minden álmom hogy az unokáim felhívjanak egy nyári napon, ”Pumped papa, itt vagyunk a Soundon, még be se mentünk de már nagyon megcsináltuk magunkat, most mi legyen?” … Vagy hogy “Pumped tata, kéne még pénz, meg intézel nőket légyszi?”– kezdte humoros ám annál komolyabb témát boncolgató bejegyzését, amiben előrevetítette, hogy a jövőben több olyan tartalmat láhatunk majd az oldalán, amiben elmondja, mit is tudunk tenni annak érdekében, hogy még az unokáink is tudják élvezni a Balaton Sound-ot, és ne kelljen az emberiségnek a „csöves, hideg Marsra költöznie”.

View this post on Instagram

Minden álmom hogy az unokáim felhívjanak egy nyári napon, ”Pumped papa, itt vagyunk a Soundon, még be se mentünk de már nagyon megcsináltuk magunkat, most mi legyen?” … Vagy hogy “Pumped tata, kéne még pénz, meg intézel nőket légyszi?“ ♥️ Ebből az önző célból fogom ezt a szöveget, nem jókedvemben! Gyerekek, lehet ez meglepő lesz, de a környezetvédők nem bolondok! Amíg mi szépen lassan (vagy gyorsan) tönkretesszük a földet, szemetelünk, szennyezünk nagy kényelmünkben és egy legyintéssel elintézzük, másra mutogatunk, várjuk, hogy majd más megoldja, összeszedi, addig ők próbálják menteni a talán még menthetőt, hogy mindenki számára élhető maradhasson ez a bolygó a következő 100évben is. Pár napja láttam @davidattenborough új filmjét a Netflixen, ennek hatására azt éreztem, valamit tennem kell, felelősséget kell vállalnom ebben a témában. Találkoztam, beszélgettem a @greenpeacehu munkatársaival, kajak fain emberek! Nem akarom hosszúra húzni, a jövőben több olyan tartalmat láthattok majd az oldalamon, amiben elmondom, hogy ti mit tudtok tenni annak érdekében, hogy még az unokáink is tudják élvezni a Balaton Soundot, vagy akár egy hóember építést, vagy inkább egy Ibizai naplementét, és ne kelljen elköltöznünk a csöves hideg Marsra.. Korrekt ? ?♥️

A post shared by Pumped Gabo (@pumped_gabo) on

Nyitókép: Balaton Sound sajtófotó

Forrás: borsonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva