Doris / ripost.hu | 2020.12.12. 12:00
Nagy bejelentést tett a Doktor Balaton sztárja
Az új napi sorozatban, a Doktor Balatonban, amely a Balaton-felvidéken játszódik, nevetésből és izgalomból biztosan nem lesz hiány.

Hamarosan kiderül mi folyik Meggyesen

A Doktor Balaton című sorozatban garantáltan vicces pillanatokból sem lesz hiány. A TV2 legújabb napi szériájában a szórakoztatásról többek között olyan kiváló színészek gondoskodnak majd, mint Bodrogi Gyula, Voith Ági, Mészáros András, Gula Péter, Hirtling István, Pálfi Kata és Sárközi-Nagy Ilona – írja a ripost.hu.

A sorozat középpontjában a gyógyvíz áll, de tartogat szerelmet, titkokat, izgalmakat is. Itt megmutatjuk a szereplőket és mindent, amit megtudtunk róluk.

 

 

A dramedy egyik központi figurája a Duska bácsi (Bodrogi Gyula) unokája lesz

Leót, a Balaton-parti vállalkozót alakító Gula Péter alakítja majd.

– Leó humoros pillanatai a sorozatban nagyrészt a túlzott magabiztosságból is adódnak. Gyakran keveredik olyan váratlan helyzetekbe, melyek megoldásához nem elég a lendület. Megfelelő szaktudás, jogi ismeretek és például kontaktok hiányában gyakran házhoz megy a pofonért. Vicces pillanatokat tartogatnak azok a szituációk is, melyekben Leó megfeledkezik róla, hogy nem mindenkivel szemben működnek a jól bevált módszerek, hogy Zsóka, a volt felesége esetleg jobban ismeri őt, mint ő saját magát. És mindennek a tetejébe Tina iránt érzett szerelmét is lépten-nyomon bizonygatnia kell. Különleges kapcsolatot ápol a Balaton-parti maffia jeles képviselőivel is, akik bár intellektuálisan nem túl erősek, egy- egy pofonnal pillanatnyilag meggyőzőbbek tudnak lenni a száraz észérveknél. Leó valahol egy felnőtt férfi testébe bújt csetlő-botló kisfiú, aki hisz a csodákban és tűzön vízen keresztül meg akarja valósítani az álmait – mesélte Gula Péter karakteréről.

Gula Péter a Doktor Balaton című sorozat szereplőjeként
Fotó: TV2Fotó: TV2

Nyitókép: Gula Péter és Újlaki Dénes a Doktor Balaton forgatásán
Fotó: TV2

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva