2022.06.15. 05:50
Nagy nyári horoszkóp: boldogságot és szerelmet jeleznek a bolygók
A nyár tüzes energiákkal indult, a Mars és a Jupiter is a Kos jegyében jár, felerősítve a szenvedélyt az életünkben. És mi vár ránk folytatásként a szerelemben, munkában, pénzügyekben? Nagy nyári horoszkópunkból mindenre fény derül!

A Jupiter áldásos hatását egész nyáron érezhetjük. Ráadásul már május 11-én a Kos tüzes jegyébe lépett, és egészen ősz közepéig itt tartózkodik, ami tovább erősíti a szerencsés hatásokat.

A nyár is ebben a kellemes légkörben telik, és ezeket a kedvező energiákat a többi bolygó is erősíti. Egyszer a Vénusz kínálja a szerelmi boldogságot, máskor a Mars hoz szenvedélyt az életünkbe!

Kos nyári horoszkóp

A nyár biztosan meghozza neked a forró érzéseket! Te amúgy is nagyon lobbanékony és szenvedélyes vagy, és ehhez június vége felé a méltó párt is megtalálod egy izgalmas idegen személyében. A Mars július 5-ig a Kos jegyében tartózkodik, és gondoskodik a szerelmi szenvedélyről. Ha má régóta párkapcsolatban élsz, most akkor is helyreáll a teljes a harmónia köztetek. Július nagyon kedvező időszak ingatlan adás-vételre, vagy meglévő otthonodnak felújítására. Kapcsolatodban viszont viták támadhatnak, most nehezen viseled társad uralkodását. Valahogy egyezzetek meg! Kár lenne veszekedéssel tölteni az értékes nyári napokat! Ha még szingli vagy,akkor egy új szerelem teljesen felvillanyoz! A világ megismerésének vágya hatalmas benned, ennek megélésre augusztus közepén nagyon jó lehetőséget kínálnak a csillagok.

Bika

Ha állást akarsz változtatni, vagy egy magasabb pozíciót megpályázni, akkor cselekedj gyorsan! Július 5-én a Mars belép a jegyedbe, addigra össze kell állni a terveknek. Júliusban egy találkozás új irányt ad az életednek. Amennyiben szerelmi kalandra vágysz, most teljesül az álmod, a bolygók elhozzák az igazit a számodra! Augusztusban a magánéleti boldogság karrierbeli sikerekkel párosul: elérsz egy régóta vágyott magas pozíciót az eddiginél jóval nagyobb jövedelemmel. Pároddal együtt utazzatok el valamelyik vízpartra, és pihenjétek ki az elmúlt időszakot!

Ikrek

Mostanság igyekszel az életed minden területén rendet teremteni. A bolygók jelzése szerint hamarosan egy kedvező állásajánlatot kapsz, amit bátran fogadj el! Bőven akadnak családi problémák, amit egy-két irigy és rosszindulatú ismerősnek köszönhetsz. Feltétlenül tisztázd a félreértéseket! A Vénusz június 23-án átlép az Ikrek jegyébe, és egy jóval könnyedebb és örömtelibb időszakot jelez neked. A július nagy boldogságban telik, sok programmal és romantikával. Ha szingli vagy, ekkor sokat ismerkedsz, és az egyik ismeretségből komoly szerelem szövődhet. Augusztus második felében nem ismersz lehetetlent. Kitűnő érzékkel választod ki az adott lehetőségekből a legjobbat. Bátran vállalhatsz kockázatot, csak nyertes lehetsz minden téren, ezt jelzi az Ikrek jegyébe lépő Mars.

Rák

Június második fele próbára teszi a türelmedet. Szükséged lesz a bölcsességedre, az éles eszedre, de az intuíciódra is. Szerencsére ezzeknek mind a birtokában vagy. A családi és munkahelyi problémákért azonban hamar jön a „kárpótlás”! A Vénusz július 18-án belép a Rák jegyébe, ráadásul 24-én fényszöget alkot a Jupiterrel is. Elégedettség, gyengédség, szolid együttlét jellemzi majd a mindennapokat, a veszekedéseket, vitákat szépen elkerülitek. Ha még nem köteleződtetek el egymás felé, most ez is megtörténhet, szóba kerülhet az eljegyzés és a családalapítás is. Pénzügyeid rendbe jönnek, stabilizálódnak. Augusztus gondtalan örömet, nyaralás ígér!

Oroszlán

A nyár első felében lehet, hogy választanod kell a magasabb kereseti lehetőség, vagy egy jobb pozíció között. A jövőt illetően csak nyerhetsz! A szingli Oroszlán titkos szerelmi kapcsolatba bonyolódhat, de ezt alaposan gondold át, mert kellemetlenséged származhat belőle. te nem viseled el a méltatlan helyzeteket, senki kedvéért nem fogsz “bujkálni”. Nagy boldogságot jelez viszont egy új, felvállalt szerelem, ami hamarosan rád talál! Július elején a Rák jegyében áll a Nap, így a szokásosnál érzékenyebb és visszafogottabb vagy, igényled párod érzelmi támogatását. Július 28-án azonban újhold lesz az Oroszlánban, ez neked egy új életszakasz kezdetét jelzi. Bármit tervezhetsz, eléred! Augusztus már minden szempontból harmonikusnak ígérkezik: munkában különösebb erőfeszítések nélkül is sikeres vagy, érzelmi életedben pedig teljes a boldogság!

Szűz

A június még mozgalmasan telik, elsősorban a munkában, ám július elhozza neked a várva várt boldogságot! A magánéletedben tudsz igazán kiteljesedni. A Vénusz, a szerelem bolygója harmonikus fényszöget sugároz a kapcsolatodra, így elérkezettnek látod az időt, hogy végleg elkötelezd magad egy megbízható, jó lelkű és intelligens partner mellett. A Nap-Jupiter jó fényszögénél szerencsésebb időpontot nem is találhattál volna! A csillagok egész életre szóló boldogságot ígérnek. Ha már családban élsz, velük szervezel egy nyaralást, ami szintén örökre szóló élményt jelent. Augusztus kevesebb munkával, sok pihenéssel telik. A nyár megkoronázásaképp augusztus 27-én újhold lesz a Szűz jegyében, ami új tervek kibontakozását jelzi.

Mérleg

Június kis feszültséggel zárul, a Merkúr-Szaturnusz diszharmonikus kapcsolódása vitákat és feszültségeket provokál a munkahelyeden és baráti körben egyaránt. Ezeket szerencsésen le tudod zárni júliusra, és inenntől kezdve meglehetősen gondtalanul telik a nyár! A Plútó-Jupiter jó fényszöge hoz neked egy szenvedélyes, kölcsönös szerelmen alapuló kapcsolatot, amilyenre mindig is vágytál. Ha családban élsz, ott igazi harmónia uralkodik, talán még sosem voltatok ilyen boldogok. Augusztus is érzelmes, romantikus hangulatban köszönt rád, hiszen a Vénusz a Rák jegyében áll, emiatt a család, a szeretet és a biztonság a legfontosabb. Mindehhez megkapod a tüzes Oroszlán jegy energiáit, így minden gondolatodat életöröm hatja át, és tele vagy nagyszabású tervekkel.

Skorpió

A nyár elején óriás benned a versenyszellem, és bizony hajlamos vagy rá, hogy “fejjel menj a falnak”, és elhamarkodott döntéseket hozol. Energiáidat kissé túlbecsülted, mert nagyon vágysz már egy nyugodt, pihentető nyaralásra, remélhetőleg ez minél előbb lehetségessé válik! A szerelemben nagyon szép élmények várnak rád. Szingliként rátalálsz az igazira! Júliusban tökéletes boldogság várható az érzelmi életedben. Párkapcsolatodban mély szeretet és bizalom uralkodik. Ha most ismerkedsz meg valakivel, hamar szerelemmé mélyül a viszony. Ne legyél türelmetlen, ne siettesd az eseményeket, minden megtörténik a maga idejében. Augusztusban az Oroszlán jegyben lévő Nap hatására a munkahelyeden is sikereket aratsz.

Nyilas

Június végén még igazán szükséged lesz a kitartásodra és az éles eszere is. A Kos jegyében álló Mars és Jupiter hatására sokat is bírsz. Érzelmi életedre is áldást adnak a csillagok, és szép szerelmi házasságot köthetsz a szerelmeddel. Ha már házasságban élsz, helyreáll az otthon békéje és szeretetteljes légköre. Júliusban a munkahelyedn várhatóak konfliktusok. Ez lelkileg megvisel, de a hónap második felében önbizalmad és erőd teljes birtokában irányíthatod az eseményeket. A szerelemben kellemetlen meglepetések érhetnek ekkor, mert a párod alaptalanul féltékenykedik. Szerencsére augusztusra elsimulnak a konfliktusok minden téren, és eljön az önfeledt pihenés, testi-lelki töltekezés ideje. Sok szép élménnyel zárod a nyarat.

Bak

Június második felétől te a szerencse kegyeltje leszel! Pozitív irányt vesznek a dolgaid, a magánéletben és a munka frontján egyaránt. Júliusban érzelmi életed harmonikus és stabil, társadra mindenben számíthatsz. Korábbi munkáid, fáradozásaid meghozzák eredményüket, és ezáltal hosszútávra megalapozhatod a pénzügyi egyensúlyt. A hónap első felében a Rák jegy ad otthont a Napnak, ezért nagyon felerősödik a szeretet és szerelem iránti igényed, a családodért igyekszel mindent megtenni. Ha még független vagy, baráti körben találkozhatsz valakivel, aki teljesen felkavar. A csillagok egy karmikus szerelem kezdetét jelzik! Augusztus pihenéssel és az új célok kitűzésével telik.

Vízöntő

A nyár elején komoly lelki változások zajlanak benned. A Vízöntő jegyben álló Szaturnusz lefékez, és te igyekszel józanul hozzáállni minden újdonsághoz. Ezekben a hetekben kissé félsz az egyedülléttől, vagy az elhagyatottságtól, ami rád egyébként nem jellemző, de szerencsére a csillagok hamar helyreállítják a harmóniát benned és körülötted. Amikor a Nap belép a Rák jegyébe, igazán nyitottá válsz az érzelmi megélésekre. Ha szingli vagy, egy új ismeretség igazi boldogságot és stabilitást hoz az életebe. Július is a romantikus érzelmek jegyében telik, de már fontosak a karrier-tervek is. Pénzügyileg nagyon sikeres ez a hónap, de egy külföldi nyaralás el is viheti a megspórolt összeget. Sose bánd! Élvezd az életet! Augusztusban a Nap az Oroszlán jegyéből sugározza a pozitív energiákat, és kedvező fejleményeket hoz minden téren.

Halak

Június végén a Kos jegyében járó Mars okozhat feszültségeket, de a szerelemben szenvedélyt hozhat. Energiáid túlfűtöttek, felfokozottak. Szerencsére a Plútó lefékez kissé, ezzel a megfontoltsággal pedig már sok sikert érhet el. Július elejére érdemes a szabadságodat időzíteni, akkorra sok szórakozást jeleznek a bolygók. A hónap második felében, amikor az Oroszlán jegyében jár a Nap, a te akaratod is egyre tüzesebb lesz, és kezedbe akarod venni a sorsodnak irányítását. Erre a csillagok megadják a lehetőséget. Ha szerelemre vágysz, most bárkit meghódíthatsz! Augusztusban a Nap-Jupiter fényszöge garantálja a teljes boldogságot! Egy nyaralás felejthetetlen élményeket ígér, ahol regenerálódhatsz. Energiáidat megsokszorozza, hogy érzelmi életed nagyon harmonikus, párod vagy házastársad imád téged, szinte lesi a gondolataidat.

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Tovább olvasnál? Ezeket is nézd meg!

 

Te is várod már, hogy csobbanhass a tóban? Lássuk, hogyan strandolnak a csillagjegyek!

Flörthoroszkóp

Történet egy elsüllyedt szigetről és a balatoni Nazca-vonalakról

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva