2019.08.26. 17:00
Nagyobb rekordot döntött a STRAND Fesztivál, mint várták
Vasárnap hajnalban ért véget a MOL Nagyon Balaton nyárzáró eseménye, a STRAND Fesztivál. A 2013-ban indult fesztivál mára a Balaton régió egyik legnépszerűbb programja lett, amelyre a szezon legvégén a vártnál jóval többen, 126 ezren látogattak el Zamárdiba, megtöltve a déli part szinte összes szálláshelyét.

A nyitónapon adták át a Petőfi Zenei Díjakat, a programban pedig többek között a Bastille, Jason Derulo, Anne-Marie, Dimitri Vegas & Like Mike, John Newman, Steve Aoki és több száz hazai kedvenc koncertje szerepelt. A hazai fesztiválszervezés történetében először fordult elő, hogy az ötnapos fesztiválon 3 alkalommal ki kellett tenni a “teltház” táblát, a hétvégi koncertekre minden jegy elkelt.

A likeBalaton beszámolója itt olvasható.

Strand Fesztivál Zamárdi – 2019. (Fotó: hivatalos/ Rockstar Photographers/strandfesztival.com)

A szervezők hazai- és világsztár fellépők bevonásával indítottak akciót, amely keretében hátrányos helyzetű családok iskolakezdését támogatják. – A jótékony kezdeményezés 140 diák iskolakezdését támogatja összesen 1 millió 400 ezer forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül – mondta el Lobenwein Norbert főszervező.


– A STRAND-dal egyidőben zajló B my Lake fesztivál 4 napja minden bizonnyal ugyancsak emlékezetes a résztvevők számára. A legnagyobb sikert a Tale of Us és Sven Väth naplementés koncertje hozta, az eseményen 4 nap alatt 46 ezren vettek részt – emelte ki Fülöp Zoltán főszervező.

A MOL Nagyon Balaton sorozat folytatódik, szeptember 13-14-én a balatonboglári Gömbkilátónál indul a Balaton Piknik. A MOL Nagyon Balaton eseményei már most egymilliónál több vendéget vonzottak idén a Balaton partjára.

(Borítókép, fotók: hivatalos/Rockstar Photographers/strandfesztival.com)

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva