Szaniszló Hajnalka | 2020.03.31. 11:00
Napi pozitív gondolat#1 - Paksi Endre (Ossian)
NEKED IS VAN RÁ KÉT PERCED. Napi pozitív gondolat című sorozatunkban megszólaltatunk egy-egy ismert előadót, zenészt, a Balaton szempontjából releváns személyiséget, aki szorosan kapcsolódik hozzá, aki a szerelmese a tónak. Érzések, hangulatok, egy kis energia a mai naphoz. Az első részben az Ossian énekesét, Paksi Endrét kérdeztük.

– Alapból javíthatatlan optimista vagyok, amolyan küzdő típus. Az áprilisban megjelenő új lemezünknek is Csak a Jót lett a címe és a címadó dal refrénje maximálisan fedi a filozófiámat – kezdte Paksi Endre.

„Összes bánatom összepakolom
Holnap reggel mindet kidobom
Minden rosszban a Jót kell látni
A Pokolban nem kell fázni”

– Mint mindenkit a világban, engem is derült égből villámcsapásként ért ez a mostani helyzet, de úgy fogom fel, hogy most mindent alá kell rendelni annak, hogy megússzuk a dolgot épségben. Mivel szeretem az otthonomat, mindig le tudom foglalni magamat valamivel. Rengeteg restanciám volt úgyis könyvolvasás terén, nagyon sok kedvenc zeném és filmem van, úgyhogy nem unatkozom.

A net révén tartom a kapcsolatot a világgal, sőt dolgozni tudunk az új lemez megjelenési háttérmunkáin. Nemrég csináltunk otthon, magunk által készített felvételekből egy hangulatos házi klipet, az egyik új dalra, az Aki előre néz-re, és úgy tűnik, hogy tetszik az embereknek, örülnek a pozitív üzenetnek.

Nem utolsó sorban lelkes makettező vagyok és egy hatalmas terepasztalon is ügyködöm, ami nagyon aprólékos elfoglaltság és sok háttérinformáció gyűjtést is igényel. Egy szó, mint száz, megvagyok és hiszek benne, hogy hamarosan vége lesz ennek a rémálomnak és újult erővel tudunk ismét koncertezni! – zárta gondolatait az Ossian énekese.

Több, mint három évtizede zenél, és a legnagyobb rocklegendák közé tartozik Paksi Endre, az Ossian énekese. Itt interjúztunk vele a Balatonról.

 

 

Nyitókép: Ossian hivatalos
Készítette: Szaniszló Hajnalka

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva