2019.07.12. 19:00
Nézd, így fürödtek az elefántok a lellei strandon!
Látványos felvonulással és az elefántok fürdetésével vette kezdetét a Cirkuszok Éjszakája a Magyar Nemzeti Cirkuszban Balatonlellén.

Látványos utcai felvonulással és különleges produkciókkal nyitották meg a cirkuszi ünnepet a Magyar Nemzeti Cirkuszban Balatonlellén. Pénteken délután többezres tömeg előtt, a Napfény strandon pancsoltak Mambó, Betty, Nanda, Tonga és Kimba a cirkusz elefántjai. Most is tűzoltók segítették, hogy igazi tusfürdőt vehessenek.


Rajtuk kívül artisták, bohócok és egy hihetetlen motoros produkció segített az esti műsorra csábítani a közönséget. A két napos rendezvénysorozat idején az előadások után ingyenes kulisszalátogatás és séta várja az érdeklődőket a hatalmas állatparkban. Ahol a cirkusz legújabb jövevényeit, egy bébi púpos tevét és egy csoda aranyos kis zebmárt is meg lehet majd nézni. Róluk itt írtunk, nézd!


Pénteken és szombaton este 18 órakor nyitják meg a kapukat, a programok egészen éjfélig tartanak. 19 órától porondlátogatás, az artisták kellékeinek kipróbálása. 20 órától kezdődik az extra, sztárokkal kibővített műsor, sztárvendégekkel, nemzetközi artistákkal fűszerezve. Az előadást a Nemzeti Cirkusz zenekara kíséri.
A műsor után kulisszalátogatásra is lehetőség lesz és sétálni is lehet a hatalmas állatparkban.
Ifj. Richter József, a cirkusz igazgatója kiemelte: pénteken és szombaton igazán különleges produkciók lesznek, olyan sztárok mutatnak be cirkuszi produkciókat, mint Szandi, Baronits Gábor, Nagy Alexandra és ÉNB Lali.

Fotók és videó: Németh Levente/sonline

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva