likebalaton.hu | 2018.12.27. 07:00
Mit csináljunk szilveszterkor? Hát ezt!
A balatoni régióban szilveszterkor sem lehet unatkozni, csak ha lusták vagyunk kimozdulni otthonról. Ha nincs kedved korán lefeküdni és a tévét bámulni, gyere velünk!

Északi part

Búcsúzzon el 2018-tól egy lélegzetelállító golfpályán!

Idén is igazán exkluzív szilveszteri gálavacsorával és partival várják a Zala Springs Golf Resortban! A modern és luxusszínvonalú klubházban levő Zala Springs Bistro séfje, Sztana Ferenc különleges szilveszteri fogásokkal és italokkal készül, az ünnepi hangulatról pedig DJ gondoskodik!

Szilveszter Badacsony szívében

Szeretettel várnak minden kedves vendéget a Borbarátok Panzióban a Badacsony hegy lábánál erre a különleges szilveszteri programra! Lesz lencse, kacsa, bárány, csorbaleves, na és hozzá zamatos badacsonyi borok, a hangulatfelelős retro diszkóval várja a táncos lábú vendégeket!

Év végi nagy durranás- szilveszter a Hotel Bál-ban

Időutazásra hív Almádi nagy szállodája, ahol kicsiny hazánkból kiindulva óceánokon kelnek át a résztvevők, hogy Amerikában időzzenek egy kicsit, majd átevezzenek a karibi térségbe, ahol izgalmas dallamok és ritmusok várják őket. Röviden tehát… egy éjszaka számos állomással és tengernyi élménnyel, éjfélkor tűzijáték a tizenharmadik emeletről.

Szilveszter az Anna Grand Hotel báltermében

Tánc, sztárfellépő, elegáns környezet, ötfogásos tányérszervizes gálavacsora, éjféli büfé, korlátlan alkoholmentes italcsomag. Zenél a Capuchino Show Band.

Ünnepelj és pihenj egyszerre az Akadémia Hotelben! Felejtsd el a rohanást, mosogatást, takarítást! Ez a nap Rólad szól! Fergeteges szilveszteri buli és hajnalig tartó tánc! B.U.É.K.!

 

Déli part

VI. Szilveszteri Regatta vitorlásverseny Balatonlellén

A Téli Vitorlás Versenysorozat második állomása, melyre bárki nevezhet, aki érez magában elég erőt egy csípős hidegben megtartott versenyhez. A rendezvényt lebonyolító BL YachtClub idén is nagyszabású szilveszteri bulival búcsúztatja az évet, így december 30-án nagy szauna nappal, előszilveszterrel, december 31-én pedig hatalmas bulival vár mindenkit, nem csak a vitorlázókat.

BÚÉK Siófok Szilveszteri party a Fő téren

Fellép a Blokk együttes, Weisz Viktor és az R-GO. A himnuszt és az éjféli tűzijátékot követően pedig retro disco vár mindenkit! A program ingyenes!

Szilveszteri Mulatós Party

a zamárdi Szt. Kristóf Pincészetben sztárfellépőkkel és büféasztalos vacsorával.

 

Fergeteges Residence Szilveszter Tóth Gabival és Krausz Gáborral.

Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2019-as évet? A jó évkezdés velejárói a jó hangulat, a jó italok és a bőséges étkezés! Ezekhez Krausz Gábor sztárséf óévbúcsúztató vacsorája és Tóth Gabi fergeteges koncertje garancia a siófoki, négycsillagos Residence Balatonban.

 

Szilveszteri utazás a Moulin Rouge világába

Felhőtlen szórakozás a siófoki, négycsillagos Hotel Azúrban, ahol szilveszterkor megidéződik a párizsi mulatók világa.

 

 

Wellakaribian – szilveszter a Hotel Wellamarinban

Egy különleges programra invitálják a vendégeket a zamárdi, négycsillagos Hotel Wellamarinban. 2018 utolsó napján a lüktető hangulatú Karibi-világ fog megjelenni a hideg éjszakában, sztárfellépő: Mohamed Fatima.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva