2019.08.17. 07:00
PlayIT Show a vízparton
Győr, Debrecen és Budapest után Balatonfüreden folytatódik a PlayIT Show 2019-es szezonja.

A tavaly augusztusi, nagy sikerű siófoki rendezvény után ebben az évben a Balaton Szabadidő- és Konferenciaközpont ad majd otthont a 2019. augusztus 19-én, hétfőn lezajló rendezvénynek. Augusztus 19-én, hétfőn Balatonfüreden kezdetét veszi az őszi PlayIT-szezon, így az ország nyugati felében élő játékosok sem maradnak ki az élményből.

A látogatók megtalálják a legmodernebb technológiákat: Xbox, Nintendo konzolokat próbálhatnak ki a látogatók, izgalmas VR-élményeket élhetnek át, modern perifériákat foghatnak kezükbe, megnézhetik, hogyan teljesítenek élesben a közép- és csúcskategóriás monitorok, televíziók, okostelefonok és táblagépek.

A versengés kedvelői több játékban is kipróbálhatják magukat, ahonnan jutalmakkal térhetnek haza a nap végén.

Azok is találhatnak elfoglaltságot, akik elszakadnának a virtuális világoktól. A társasjáték zónában számos szórakoztató, népszerű és kevésbé ismert játék várja a kisebb társaságokat, a Magyar Honvédség standjánál pedig bárki próbára teheti erejét és kitartását.

Youtuberek is lesznek bőséggel: Baluka, Gery, Nerdhub, Paplovag, Ruben és Videojáték Zsolti várják majd visszafojthatatlan lelkesedéssel, hogy váltsatok velük néhány szót, aztán mehet a dedikálás, közös kép, amit akartok.

Érdemes mihamarabb lefoglalni jegyeteket online a PlayIT oldalán, személyesen a Media Markt veszprémi és székesfehérvári üzleteiben, vagy a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület – Tourinform Irodában hiszen a Deluxe, a Collector’s és az Excellent VIP belépők csak elővételben kaphatók! Normál jegyet a rendezvény teljes időtartama alatt vásárolhattok a helyszínen.

Játékra fel!

Fotók: XO Creative Studio

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva