Góz Lilla/sonline.hu | 2022.12.31. 20:00
Szilveszteri csúcson üzemeltek a balatoni hotelek
Telt házzal üzemeltek a balatoni szállodák szilveszterkor.

— Már hónapokkal előbb érkeztek foglalások a szilveszteri időszakra. November vége óta nincs szabad szobánk — mondta Tóth Gergely, a CE Plaza Hotel ügyvezetője. Hozzátette: az elmúlt években egyre többen búszúztatják az óévet hotelekben, leginkább a kényelem miatt döntenek így.

Fotó, illusztráció: Mészáros Annarózsa/likeBalaton

 

— Nem kell készülnie otthon a családnak, se autózniuk egy szilveszteri buliba, és amikor elfáradnak a szobában le tudnak pihenni — emelte ki Tóth Gergely. Hozzátette: a hagyományos szilveszteri menüsor mellett számos programmal készülnek a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Amíg a felnőttek szórakoznak, a gyerekeket akadálypálya, kézműves-foglalkozások, társasjátékok várják. — Átlagosan három napra és két éjszakára foglalnak a vendégek, akik többsége belföldről érkezik családjával — mondta el a siófoki szálloda vezetője. Tóth Gergely megjegyezte: kénytelenek voltak árat emelni, idén 15 százalékkal többe kerül a pihenés a szállodában.

Fotó, illusztráció: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

— Nyolcvan százalék feletti a foglalásunk – mondta el Kiss Annamária, a zamárdi Hotel Wellamarin marketingvezetője. — A tűzijáték és a kaszinó mellett a Balaton-parton minifesztivált szervezünk, ahonnan nem hiányozhatnak a street foodos malac ételek és a gazdag korhely leves sem. — Azt tapasztaljuk, hogy a téli szünetben sokan érkeznek családosan, a gyerekekkel animátor foglalkozik, a napokban például szilveszteri jelmezeket készítettek.

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: sonline.hu
Nyitókép: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

 



Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva