Mihály Szilvia | 2020.05.18. 14:00
T-rexet fotóztak a Balatonon
Azt eddig is tudtuk, hogy a Balatonon minden van, ami egy hihetetlen pihenéshez szükséges, de tyrannosaurust eddig még nem sikerült lencsevégre kapni a tavon!

Ha kételkedtél volna abban, hogy a dinoszauruszok is kedvelik a Balatont, akkor itt a bizonyíték. Az őshüllők nem csak pihennek a tónál, de kellően bátrak és sportosak ahhoz, hogy SUP deszkára állva evezzenek Fonyódon.

Az első jelentkezőnk az állásajánlatra Tóbiás the T-REX volt!Most szabadult a karanténból ?Nincs mese, felvettük?Így…

Közzétette: SUPport – Fonyód – 2020. május 17., vasárnap

A kutyás strand melletti SUP kölcsönzőben idén nyáron nem csak négylábú kedvenceikkel evezhetünk, hanem közelebbi barátságot köthetünk Tóbiással, a T-REX óriással is.

Ne kételkedj tovább, valóban valóban éltek dínók a Balaton területén, nézd meg az alábbi videót, ahol a Tapolcai-tavasbarlang feletti kiállításon nyertünk betekintést a több millió évvel ezelőtti térség mindennapjaiba. Cápák, mamutok, 3 ujjú őslovak, sárkányok és dinoszauruszok népesítették be a vidéket!

Azt tudtad, hogy a jellegzetes hullámtörő balatoni kövek egyidősek az őshüllőkkel? Lehet, hogy egy valódi dinó sétálgatott azon a permi vörös homokkövön, amin te a főtt kukoricádat majszolod a parton!

Ha te is szeretnél a balatoni strandolás és vízibiciklizés mellett izgalmas vízi sportokat is kipróbálni, kattints ide, és nézd meg, mi minden vár rád ezen a nyáron a tavon!

Nyitókép: Sup Port Fonyód

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva