likeBalaton.hu | 2023.02.14. 12:00
Több mint egymillió forintot lopott a fűzfői tolvaj
A rendőrség elfogta azt a férfit, aki ellen 11 lopás és egyéb bűntettek ellen nyomoztak. A fűzfői tolvaj már letartóztatásban van.

Az eljárás adatai alapján 2022. április 25. és 2022. június 1. között

Veszprémben főként kulturális, szociális és oktatási intézmények területén, illetve öltözőkben, irodákban, üzletekben elkövetett pénztárcalopásokról érkezett bejelentés

a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A nyomozás során a rendőrök látókörébe egy 32 éves balatonfűzfői lakos került. A férfit 2022. június 7-én elfogták, majd a nyomozók őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták, az illetékes járásbíróság pedig letartóztatta. A tettes ellen a vagyon elleni bűncselekmények elkövetése mellett zsarolás miatt is büntetőeljárás indult, mivel az egyik boltban a lopást észlelő vagyonőrt életveszélyesen megfenyegette.

A férfival szemben 11 rendbeli lopás, 2 rendbeli lopás kísérlet, zsarolás és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás kísérlete miatt folyt büntetőeljárás.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Több mint egymillió forintot lopott öt hét alatt a fűzfői tolvaj Fotó: police.hu

Több mint egymillió forintot lopott öt hét alatt a fűzfői tolvaj
Fotó: police.hu

 

 

 

 

 

Forrás: police.hu
Nyitókép: police.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva