Szaniszló Hajnalka | 2019.07.31. 08:00
Top 10 csajos program a nyárra!
Csajok, mutatunk egy csokorral a legjobb nyári, barátnős programokból, figyeljetek!

Operett gálát rendeznek több alkalommal is a nyár folyamán Hévízen. A program keretében Oszvald Marika lép fel az Operettszínház sztárjaival és adja elő a legismertebb operett-örökzöldeket. Ennél kevés hangulatosabb nyáresti programot tudunk elképzelni.

Van az úgy, hogy semmilyen nagy megfejtésre nem vágyunk, csak egy jó bulizni a barátnőinkkel és a zene ritmusán, s egy-két finom koktélon kívül semmi mással nem akarunk foglalkozni. A bulihajó erre tökéletes megoldás és helyszín, ráadásul egész nyáron közlekedik. Itt találod a részleteket.

Augusztus közepéig rendszeresen hangulatos koncertekkel várnak bennünket a szigligeti várban, érdemes felkerekedni és megszervezni ezt a remek programot, hiszen a csodás panoráma, a finom borok és a hangulatos koncertek szuper csajos programmá válnak majd.

Ugye, hogy minden nő csinibaba? Naugye! S jólesik csajoskodni, igazi nőnek lenni és ezt másoknak is megmutatni? Kacérkodni, játékosan élvezni az életet, vagy csak mindent színpadon látni, a már jól ismert dallamok társaságában, pláne a legjobb barátnőinkkel karöltve. Balatonakali és a szabadtéri színpad közege erre mind-mind lehetőséget teremt majd, hiszen a Csinibaba című előadást is élvezhetjük majd ezen a hangulatos helyszínen.

Ajánlottuk a férfiaknak is azt az egyszemélyes bohózatot, melyet Csányi Sándor ad elő Keszthelyen, ugyanakkor a nők számára is rendkívül tanulságos és egyben könnyfakasztóan szórakoztató lesz, szóval akár barátnőkkel is érdemes beülni rá, s kiderül, hogy hogyan értik félre a férfiak a nőket.

Vastag Csaba sok női szív kedvence, így ebből a csajos összeállításból sem maradhat ki a keszthelyi nagyzenekaros koncertjének ajánlója. Ha meghittem környezetben szeretnéd élvezni a fellépését, akkor a kiszenekaros koncertjét ajánljuk, amelyet Badacsonytomajon ad szeptember elején.

Augusztus 18-án a fonyódi strandon egy teljes napig a rúdtánc lesz a főszereplő. Érdemes pár alapmozdulatot elsajátítani, mert nem csak önbizalmat ad, de a megszerzett tudás iszonyúan szexi is – elcsábíthattok vele bárkit! Hódításra és mozgásra fel!

Mielőtt megnézitek a huszadikai tűzijátékot, még bőven belefér egy délelőtti power jóga, a fitt és egészséges életmód jegyében. Hegymagason keressétek ezt a szuper programot, ahol egy csodás szőlőbirtokon, a medence partján mozgathatjátok át az izmaitokat.

Ha esetleg Lellén tartózkodtok augusztus 24-én a barátnőitekkel, ne hagyjátok ki a mezítlábas parti futást, óriási móka. Sport és nevetés, szóval duplán egészséges adrenalinbomba!

Szeptember 18-án az Egészség képlete címmel tartanak előadást Veszprémben. A program keretében tudást, tudatosságot szeretnének adni, tanítani minden résztvevőnek, hogy kiegyensúlyozottabb mindennapoknak tudjunk elébe nézni. Mindezt érthető, hétköznapi nyelven, mert ha értjük, tudunk változtatni és érteni elsősorban önmagunkat szükséges. Ez a kezdet.

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Nyitókép: Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva