feol.hu / Hajdú Marianna | 2022.07.04. 07:00
Tragédia a sztrádán: kirepült az autó utasa, a szembejövő halálra gázolta
2022. július 3-án 9 óra 40 perc körül az M7-es autópályán, a Balaton irányába haladt egy autós, majd a 84-es kilomtéterszelvényénél eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot, és áttért az ellentétes oldalra. A baleset során egy nő - az autó utasa - megsérült. Mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, de az életét már a gyors beavatkozás ellenére sem tudták megmenteni.

2022. július 3-án 9 óra 40 perc körül az M7-es autópályán, a Balaton irányába haladt egy autós, majd a 84-es kilomtéterszelvényénél eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot, és áttért az ellentétes oldalra. A baleset során egy nő – az autó utasa – megsérült. Mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, de az életét már a gyors beavatkozás ellenére sem tudták megmenteni – írja a feol.hu.

A tragikus baleset körülményeiről a Balesetinfó azt írja: a jármű utasa nem használta a biztonsági övet, és a baleset következtében kirepült a jobb első ülésről, majd egy a szembe sávban érkező terepjáró elgázolta.

Az érintett szakaszon órákra több kilométeres torlódás alakult ki, az ellenkező oldalon pedig a nézelődés miatt araszolt a forgalom.

Nyitókép: illusztráció / Fotó: H. Szabó Sándor/sonline.huMegosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva