likeBalaton.hu | 2022.08.13. 16:00
TravelPass – korlátlan utazás a Strand Fesztivál ideje alatt
A TravelPass-szal korlátlanul utazhatunk 7 napon át a Balaton menti települések közötti a MÁV-Start és a Volánbusz járatain.

A TravelPass elnevezésű hétnapos jegy kezdőnapja augusztus 16. és augusztus 20. között tetszőlegesen választható. Kényelmesen el lehet jutni ezzel a jeggyel az augusztus 18-21-én Zamárdiban tartandó fesztiválra és onnan vissza a szállásra, mert nemcsak a nappali járatokra, hanem

az éjszakai buszokra és az óránként közlekedő Bagolyvonatokra is érvényes

– közölte MÁV-Volán-csoport.

Hajóval vagy vonattal utaznál a Balatonnál? Használd a menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

A TravelPass egy jegy, amivel el lehet jutni az augusztus 18-21-én a Zamárdiban tartandó fesztiválra és onnan vissza a szállásra.

A déli és az északi parton is utazhatunk a TravelPass-szal
Fotó: Krausz Andrea

 

A TravelPass a fesztivál előtti vagy utáni napokban is használható az érvényességi ideje alatt, és nemcsak Zamárdi környékén, hanem a Balaton északi partján is lehet vele utazni. A hétnapos jegy megvásárolható a MÁV-Start jegypénztáraiban, a jegykiadó automatákban 26 év felettieknek 3990, 26 év alattiaknak 2490 forintért. Online és a MÁV-applikációban pedig kedvezményesen lehet megváltani, 26 év felettieknek 3592, 26 év alattiaknak 2242 forintos áron.

A jegy a vonatokon 2. osztályú utazásra érvényes, 1. osztályon, illetve egyéb szolgáltatások igénybevétele – például helyjegyköteles járatokon, kutya- vagy kerékpárszállítás – esetén meg kell váltani a további kiegészítő jegyeket is.

Emelt szintű szolgáltatást nyújtó (feláras) Volánbusz-járatokon pedig a távolsági kiegészítő jegyet is meg kell venni.

Nyitókép: MÁV-Start 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva