Krausz Andrea | 2020.04.01. 06:00
Különleges, víz alatti felvételek a kristálytiszta Balatonról
Csodás víz alatti felvételt tett közzé közösségi oldalán a neves fotó, Török Brigi. A kikötőben tolongó halrajok és a gyönyörű, tiszta víz magával ragadó. Szemmel láthatóan él és virul a tó.

@Török Brigi photographer és családja Balatonkenesén, a Balatonfői Yacht Klub kikötőjében rögzítették a videót egy vízálló GoPro kamerával.

– A fiam éppen horgászni készült, és azt vettük észre, hogy kristálytiszta a Balaton, még fentről is lehetett látni a víz alatti életet. Leengedtük a víz alá a kamerát és egy kis csalival próbáltuk mozgásra késztetni a halakat – mondta a likeBalatonnak Török Brigi, a magyar és nemzetközi vitorlásversenyek profi fotósa.

Meghitt nyugalom jellemzi a víz alatti Balatont így tavasszal. A kristálytiszta vízben boldogan úszkáló halak szemlélik a magányosan ücsörgő horgászok csalijait. Gyertek, kukkantsunk be együtt a víz alá! 😉

Közzétette: Török Brigi photographer – 2020. március 30., hétfő

 

– Érdekes, hogy a hajók alatt mindig rengeteg a hal. Most természetesen nincsenek sokan a Balatonnál és azt gondolom, hogy a vírushelyzet ilyen szempontból jót tett a tó élővilágának – emelte ki a háromgyermekes anyuka.

Nyitókép: Török Brigi

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva