2020.03.18. 08:00
Újabb felhívás: maradjunk a gépkocsiban a balatoni kompokon!
A járványügyi kockázat csökkentésének érdekében a Balatoni Hajózási Zrt. kéri, hogy a kompot igénybe vevő utasok utazásuk alatt lehetőség szerint ne szálljanak ki gépjárműveikből. Egyúttal kérik, hogy a jegyek kiváltásakor éljenek a bankkártyás fizetés lehetőségével, a készpénzhasználat mellőzése érdekében.

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) folyamatosan tájékoztatja saját munkatársait és az utazóközönséget is a tudnivalókról, teendőkről. Pénztáraikban és a helyszíni hirdető tábláikon több nyelven is elérhető a járvánnyal kapcsolatos hivatalos kormányzati tájékoztató anyag. Az intézkedési terv rögzíti a Társaság által kidolgozott reagálási tervet a pandémia megelőzésére, a pandémia következményeinek csökkentésére – áll a BAHART honlapján megjelent közleményben.

Kompközlekedés a Balatonon

A túlpartra tart? Válassza kompjainkat! Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy a mai naptól tavaszi menetrend szerint közlekednek kompjaink a Balaton északi és déli partja között. További információk: http://balatonihajozas.hu/hirek/matol-tavaszi-menetrend-szerint-kozlekednek-a-kompokhttps://www.youtube.com/watch?v=PTY638sjDsE

Közzétette: Balatoni Hajózási Zrt. – 2017. március 30., csütörtök

 

– A Balaton két partja közötti, komppal történő utazás egy közlekedési formának minősül. Ebből kifolyólag jelenleg még nincsen a kormányzati rendelkezésekben ehhez kapcsolódó kifejezetten nevesített olyan kötelezettségünk, ami korlátozást jelentene a szolgáltatás biztosításában és igénybevételében.

Szem előtt tartva az utazóközönségünk, valamint kollégáink egészségének védelmét, a járványügyi kockázat csökkentésének érdekében kérjük, hogy a kompot igénybe vevő utasaink utazásuk alatt lehetőség szerint ne szálljanak ki gépjárműveikből – hívja fel a figyelmet a társaság.

Fentiek mellett fokozott fertőtlenítési szabályokat vezettek be, fertőtlenítő kézmosók kihelyezésével a pénztáros munkatársak számára, valamint a kompok illemhelyiségeiben is.

Közlik, hogy mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében a BAHART Ügyfélközpontban a személyes ügyfélfogadás átmenetileg szünetel. Kérik az utazóközönséget, hogy az ügyintézésben a telefonos és az e-mailes kommunikációt válasszák. A Társaság munkatársai továbbra is elérhetők a 06 84 310 050-es telefonszámon, illetve az ugyfelszolgalat@bahart.hu és a marina@bahart.hu e-mail címen.

Olvasnál a menetrendről? Itt a tavasz, sűrűbben járnak a balatoni kompok is.

2019-ben rekordot döntött a kompforgalom, erről itt lehet olvasni!

 

Nyitókép: Krausz Andrea

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva