Krausz Andrea | 2019.09.22. 16:32
Úszógumival, strandcuccban üvöltötték le a Fradit a siófoki drukkerek – Videóval!
Strandolós, szalmakalapos, pálmafás-inges és úszógumis élőképpel készültek a siófoki szurkolók a női kézilabda NB I. szombati mérkőzésére. A Siófok KC otthonában fogadta nagy ellenfelét, az FTC-Rail Cargo Hungária-t. Hatalmas meccsen 31–31-es döntetlent játszott egymással a két csapat.

A nyári Balaton-part strandolós hangulatát idézték meg a SKC szurkolók, akik nagyon várták az idény egyik legfontosabb összecsapását. A keménymag drukkerei rövidnadrágot, színes inget, kalapot öltöttek és úszógumikkal vonultak a Kiss Szilárd Sportcsarnokba, amely zsúfolásig megtelt nézőkkel.

Arra kérünk mindenkit hogy hozzon magával a meccsre bármilyen felfújható strandkelléket, legyen az karúszó, úszógumi, bármilyen állat vagy kis CÁPA! Legyen nálatok bármi ami a nyárra és a Balatonra utal, akár szalmakalap, kendő, strandtörölköző, színes napszemüveg. A lényeg hogy még mindig NYÁR legyen nálunk. Szóval: még semmit ne rakjatok el a nyári cuccokból szombatig, vagy ha már elcsomagoltátok vegyétek elő!” Üzenték egymásnak a Siófok KC Fun Club tagjai a közösségi oldalon.

Az ötlet bevált, és az első időkérésnél egy igazi koreográfiát mutattak be a szurkolók, melyhez egy Hatvan percen át című saját rigmust tanultak meg, és énekeltek el. Az előadásban természetesen részt vett a siófoki klub kabalafigurája, a hópárduc is, aki az időkérések idején is a küzdőtéren tartózkodhat.

Itt láthatjátok:

60 percen át

😎‼️SZENZÁCIÓS SZURKOLÓTÁBOR‼️😎#nyárigyerekek #60perc

Közzétette: Siófok KC hivatalos oldala – 2019. szeptember 22., vasárnap

Volt olyan helyi drukker, aki strandcikkes boltjában 50%-os árengedménnyel kínálta a portékáit, nehogy valaki felfújható strandkellék nélkül maradjon a meccsen. Olyanok is akadtak, akik a saját helyükön is beöltöztek ebbe a szerelésbe, sőt egy anyuka azt írta, hog a négy éves kislányával kicsit távolabb szoktak ülni a B középtől, de ők is figyelik az akciót, és összerakták a kicsi karúszóit szombatra.

Nagyon izgalmas, fordulatos meccset játszott a két csapat. A tavasszal EHF-kupa győztes Siófok szeretne a legjobbak között végezni a magyar bajnokságban is, sőt egyenesen a Fradi ezüstérmes helyét célozta meg a klub vezetése. A balatoniak küzdeni tudását az is bizonyított, hogy a második félidő vége felé 6 gólos hátrányból is felálltak, és két piroslapos kiállításuk ellenére is egálra tudták hozni a meccset.

Ebben egészen biztosan segítette őket a sportcsarnokban érzékelhető hatalmas hangulat és a szurkolók támogatása.

A meccset az M4 is közvetítette, itt megnézhetitek újra:

Ha megnéznéd, mekkora buli volt Siófokon az EHF-kupa győzelem, akkor ide kattints!

Ha szeretnéd látni a tavalyi siófoki keret játékosait fürdőruhában, akkor itt megnézheted!

Összeállította: Krausz Andrea

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva