likebalaton.hu | 2019.01.02. 07:00
Világsztárok nyáron a balatoni fesztiválokon
Imádjátok a fesztiválokat és a Balatont? Akkor nagy bulikra, jó zenékre és világsztárokra készülhettek! Összeszedtük nektek, mi vár rátok a nyáron! Persze a lista bővül...

Június 5-től 9-ig Open Road Fest

2019-ben a Harley-Davidson Open Road Fest 20 éves fennállását ünnepli, a különleges alkalomra parádés show-val készülnek Alsóörsön. A jubileumi fesztiválra már most akkora az érdeklődés, hogy alig több, mint 1 óra alatt elfogytak a Super Early Bird hetijegyek. Aki lecsúszott róla, az se búsuljon, mert már elérhetők más típusú jegyek is! A hazai rajongók mellett külföldről is nagy érdeklődés mutatkozik a jubileumi rendezvény iránt, számos európai országból, de még az öreg kontinensen túlról is érkeznek majd fesztivállátogatók.

Július 3-tól 7-ig Balaton Sound

Újabb sztárokkal bővült a Balaton Sound listája

Július 10-tól 13-ig aVeszprémFest

Caro Emerald, Katie Melua, UB40 feat. Ali & Astro

A fesztivál szabadtéri helyszínének háttereként 13 éven át a Veszprémi Vár érseki palotájának gyönyörű barokk épülete szolgált. A palota felújítása miatt 2017-ben a nagyszínpad leköltözött a nem kevésbé festői História Kertbe, az egykori érseki pihenőkertbe, ahol impozáns környezetben, a Séd patak partján várta, és várja 2018-ban is négy estén át közönségét. A koncert helyszín a várhegy alján, annak keleti oldalán terül el egy parkban, északi oldalát az egykori pihenő felújított patinás épülete, nyugati oldalát a vár parapetszerűen a horizontra rajzolódó kontúrjai, míg délről a belváros, az Óváros tér barokk épületeinek látványa határolja. A helyszín 3000 néző befogadására alkalmas.

Július 19-től 28-ig Művészetek Völgye a Káli-medencében

Július 19-28 között rendezik meg a 29. Művészetek Völgye Fesztivált. Az idei évben is közel 1500 program várja a Balaton közelében a vendégeket.

Július 24-től 27-ig Fezen

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is egyaránt megtalálható lesz a rock-metal és a pop-rock stílus (Airbourne, Cradle of Filth) a székesfehérvári FEZEN-en.

Augusztus 20-tól 24-ig Strand fesztivál

Dimitri Vegas + Like Mike, John Newman, Jonas Blue
A 2019-ben már augusztus 20-án megnyitja kapuit Zamárdiban a STRAND, a Balaton legnagyobb tűzijátékával, John Newman nagykoncertjével és a Necc Party ünnepi show-jával. Az ezt követő négy napban sorra érkeznek majd a világsztárok: Bastille, Dimitri Vegas and Like Mike, Anne-Marie és Jonas Blue is fellépnek a STRANDon.

Világsztár dömping a STRAND Fesztiválon

Jason Derulo a Strand Fesztiválon

Augusztus 21-től 24-ig a B.my.Lake

2019-ben a fesztivál visszatér Zamárdiba, ahol a korábbi, sikeres koncepciót követve két fesztivál zajlik majd egy helyen. Ha a főbejáraton balra indul a vendég, a STRANDra érkezik, ha jobbra, a B.my-Lake-re.

B.my.Lake fesztivál jövőre visszatér Zamárdiba

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva