Pincészetünkben a szőlőtermesztés hagyományai csaknem három évszázadon át apáról fiúra szálltak.
Mivel a magyarság őstörténetében a szőlészet-borászat egy több ezer éves múlttal rendelkező ágazat, ezért úgy gondoltuk, hogy a művelés technikájában a régi jól bevált módszereket alkalmazzuk, melyek eredményeként valódi biobort tudunk készíteni. Pincészetünk tehát a klasszikus borok mellett bioborok és 100%-os szőlőlevek termelésével és értékesítésével is foglalkozik.
Emellett borainkra egyedi címkéket készítünk – kívánságra cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.A pince mellett kialakítottunk egy borkóstoló helységet is a vendégeink kiszolgálására és a termékeink bemutatására.
A családias hangulatú falusi vendéglátás keretében vendégeink több mint 15 különböző borból tudnak választani.
Vállalkozásunk célkitűzése, hogy megismertessük vevőinkkel a termékeinket, vállalkozásunk elkötelezettségét a biotermékek és a minőség iránt, mint több generáción átívelő értékrendet.
A Dobosi Pincészet széles termékkínálatának köszönhetően mindenki megtalálja a maga borát, legyen fiatal vagy idős, kezdő vagy tapasztalt, fogyasztó vagy esetleg gyűjtő!
A nyári időszakon kívül bejelentkezés alapján lehet látogatni.