Dobosi Pincészet - Rizling Generáció
Helyszín Szentantalfa, Fő utca 81
Telefonszám
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 18:00
kedd 08:00 - 18:00
szerda 08:00 - 18:00
csütörtök 08:00 - 18:00
péntek 08:00 - 18:00
szombat 08:00 - 18:00
vasárnap zárva
E-mail cím info@dobosipiceszet.hu
A Dobosi Pincészet családi vállalkozás, amely az 1700-as évek elején jött létre Szentantalfán, a Balatontól 5 kilométerre, Zánka és Nagyvázsony között elterülő, festői szépségű kistelepülésen.

Pincészetünkben a szőlőtermesztés hagyományai csaknem három évszázadon át apáról fiúra szálltak.

Mivel a magyarság őstörténetében a szőlészet-borászat egy több ezer éves múlttal rendelkező ágazat, ezért úgy gondoltuk, hogy a művelés technikájában a régi jól bevált módszereket alkalmazzuk, melyek eredményeként valódi biobort tudunk készíteni. Pincészetünk tehát a klasszikus borok mellett bioborok és 100%-os szőlőlevek termelésével és értékesítésével is foglalkozik.

Emellett borainkra egyedi címkéket készítünk – kívánságra cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.A pince mellett kialakítottunk egy borkóstoló helységet is a vendégeink kiszolgálására és a termékeink bemutatására.

A családias hangulatú falusi vendéglátás keretében vendégeink több mint 15 különböző borból tudnak választani.

Vállalkozásunk célkitűzése, hogy megismertessük vevőinkkel a termékeinket, vállalkozásunk elkötelezettségét a biotermékek és a minőség iránt, mint több generáción átívelő értékrendet.

A Dobosi Pincészet széles termékkínálatának köszönhetően mindenki megtalálja a maga borát, legyen fiatal vagy idős, kezdő vagy tapasztalt, fogyasztó vagy esetleg gyűjtő!

A nyári időszakon kívül bejelentkezés alapján lehet látogatni.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva