I. Balatoni Filmzene Fesztivál
Helyszín Balatonalmádi, Vasút utca 1
Időpont
A Balaton partján, filmzenék szimfonikus tengerében úszhatsz augusztus utolsó hétvégéjén! Gyere el az I. Balatoni Filmzene Fesztiválra!

Egyedi és különleges kulturális élményben lehet része mindenkinek, aki ellátogat a Balatoni Filmzene Fesztiválra, melyet a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében szerveznek. A rendezvény Balatonalmádiban kerül megrendezésre, és a civil szféra kezdeményezésére jött létre.

2023 augusztusának utolsó hétvégéjén három napon át a legkülönlegesebb magyar és nemzetközi filmzenéket hallgathatják meg a látogatók szimfonikus- és kamarazenekarok előadásában. A koncertek három különböző helyszínen kerülnek megrendezésre, így a zene mellett a balatoni környezet szépségét is élvezhetik a résztvevők.

A délutáni órákban a balatonalmádi kikötő mellett található ligetben felállított színpadon ingyenes koncertekre kerül sor, ahol a magyar pop- és könnyűzenei élet különleges szereplői lépnek fel. A Káptalanfüredi Strand „Süss fel nap” színpadán esténként zenés műsor várja a látogatókat, ahol magyar és külföldi filmzenei slágerek csendülnek fel a helyi Vitorlák Zenekar előadásában.

A fesztivál legnagyobb színpada a Magtár Rendezvényközpontban lesz, ahol a Danubia Zenekar világklasszis előadása kerül bemutatásra Marcello Rota vezényletével. Az előadást Christina Mosca gyönyörű énekhangja teszi felejthetetlenné.

Szent Erzsébet liget körszínpad – 17:00-22:00 – ingyenes

Káptalanfüred Strand „Süss fel nap” színpad – 19.00-22.00 – ingyenes

Magtár és kertje – 20:30 – 22:30 – belépőjegyes

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva