MW | 2023.08.22. 12:00
A magyar tengernél ragyogtak a szépségek
Élik a nyarat a híres lányok, de a Balaton mindenkinek máshogy a riviéra. Egy véletlen találkozás a Boglári Szüreti Fesztiválton.

Úgy látszik, az elmúlt napjaim a véletlenekről szóltak. Pénteken Paár Júlianna énekesnővel botlottunk egymásba a Székesfehérvári Királyi Napokon, rá egy napra pedig híres, celeb lányokkal a Balatonon.

Ha már egyszer Balatonboglárig elutaztunk a magyar tenger egyik leglátogatottabb családi-, gasztro-, és kulturális fesztiváljára, nem csak a koncerteket hallgattuk végig, hanem ismerősökkel is beszélgettünk. Nem mással, mint Horváth Lilla, újvárosi szépségkirálynővel, illetve Horváth Boglárka győri szépséggel futottunk össze, akikkel közös képet is készíthettek a rajongók augusztus 19-én. A Crystal Store standjánál lehetett találkozni. A lányok elárulták, hogy a Balatont az egyedi hangulata miatt szeretik, akárcsak a Boglári Szüreti Fesztivált, ahol minden van, ami a jó kedvhez kell. Igényes fellépők, finom ételek és borok, na meg Balaton, amely karnyújtásnyira van.

Fotó: KZ

 

 

 

Forrás: feol.hu / Kecskés Zoltán

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva