likeBalaton.hu | 2023.09.05. 12:00
Ikerpár nyert a 2023-as strandtenisz országos bajnokságon
Tizenöt aranyérme van az idei strandtenisz országos bajnokság egyik nyertesének, Kovács Anikónak.

Kovács Anikó saját rekordját javította strandtenisz ob-n

Kovács Anikó saját rekordját tovább javítva megszerezte tizenötödik aranyérmét a Balatonbogláron rendezett strandtenisz országos bajnokságon.

A 49 éves játékos női párosban ikertestvérével, Zsuzsannával sorozatban a hatodik ob-elsőségét gyűjtötte be, a fináléban ezúttal a Jillek Réka, Ladányi Krisztina kettőst múlták felül. Kovács Anikó 2010 óta minden évben nyert valamelyik szakágban, most nőiben tíz, vegyesben pedig öt aranynál tart, míg Zsuzsanna összesen tizenháromnál jár.

Fotó: Hungarian Beachtennis – Magyar Strandtenisz Facebook

 

Vegyes párosban trónfosztás történt, Kovács Zsuzsanna és Tállay Miklós vissza tudott vágni a tavalyi döntőbeli vereségért a Kovács Anikó, Balassa Balázs duónak. A világranglista 41. helyén is megfordult Kovács Anikó a nemzetközi porondon is szép gyűjteménnyel büszkélkedhet, mivel 2019-ben megnyerte az IFBT által szervezett világbajnokságot, tavaly pedig vb-második lett, emellett kétszeres Európa-bajnoknak is mondhatja magát.

A balatonboglári ob-n a férfiaknál Balassa Balázs és Tállay Miklós szerezte meg az aranyérmet, a döntőben a Daróczi Gábor, Gódor Norbert kettőst legyőzve.

Fotó: Hungarian Beachtennis – Magyar Strandtenisz Facebook

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: Hungarian Beachtennis – Magyar Strandtenisz Facebook

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva